محمد فیروزی گفت: حال که وزارت راه و شهرسازی در پی تامین مالی مسکن برای مردم است بهتر است با نیازسنجی از مناطق و نواحی شهرها و روستاها تدابیری بیندیشد تا به اجای اختصاص وام 80 میلیون تومانی به صورت یکنواخت، متناسب با قمیت مناطق و نواحی مختلف شهرها و روستاها مبلغ وام تعیین شود.
نماینده مردم نطنز در مجلس ادامه داد: منظورم این است که وزارت راه و شهرسازی ببینند که مبلغ 80 میلیون تومان در شهرهای کوچک که حدود 80 درصد قیمت یک آپارتمان را به خود اختصاص میدهد آیا این مبلغ در تهران نیز همین میزان را پوشش میدهد یا خیر؟ بر اساس برآوردها وام 80 میلیون تومانی در خوشبینانهترین حالت 30 تا 40 درصد قیمت یک آپارتمان در حد الگوی مصرف را پوشش میدهد پس بنابراین پرداخت تسهیلات مسکن باید متناسب با قیمت مناطق مختلف شهرها و روستاها در نوسان باشد.
فیروزی تصریح کرد: باید در وزارت راه و شهرسازی طرحی به اجرا در آید تا مردم بتوانند واقعا صاحبخانه شوند در غیر این صورت با اختصاص یک وام که بیش از 40 درصد قیمت یک آپارتمان را شامل نمیشود باز مردم مجبورند به دلالان مراجعه کنند و بدین ترتیب وزارت راه و شهرسازی ناخواسته با اختصاص وام 80 میلیون تومانی بازار دلالان را رونق میبخشد.
هیات رییسه کمیسیون عمران مجلس یادآور شد: وام 80 میلیون تومانی در کلان شهر تهران مشکل چندانی را حل نمیکند به همین دلیل باید شرایط استفاده از صندوق پسانداز مسکن به نحوی طرحریزی شود که علاوه بر طبقات متوسط و بالا اقشار آسیبپذیر نیز بتوانند از این تسهیلات در شهرهای بزرگ و کلانشهر تهران استفاده کنند