به گزارش نصر به نقل از فارس ، محمدصادق پورمهدی دوشنبه شب در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان، با اشاره به منویات مقام معظم رهبری، مبنی بر اینکه جذب سرمایهگذاری خارجی، خوب و لازم است اما مهمتر از آن، فعال کردن ظرفیتهای درونی کشور است و نباید همهچیز را به جذب سرمایهگذاریهای خارجی منوط کرد، اظهار داشت: از زمانی که مدیریت استان را در اواخر سال 92 بر عهده گرفتیم با تعدادی چالش روبهرو بودیم که عمده ترین این چالشها در بخش مسکن مهر و بحران دریاچه ارومیه و ناهماهنگی بین دستگاهها، انتظارات و مطالبات مردمی و وجود حاشیهنشینی و بافتهای ناکارآمد و مطالبات پیمانکاران بود.
محمدصادق پورمهدی افزود: در بدو ورود به استان با 2 هزار پروژه ملی و استانی مواجه بودیم که بر اساس برآوردها 30 هزار میلیارد تومان بودجه برای اتمام آن نیاز داشتیم.
وی ادامه داد: در این راستا باید دنبال راهکار میگشتیم که بر اساس راهکارهای ارائه شده سند تدبیر تهیه شد و طبق آن نسبت به شناسایی ظرفیتهای موجود اقدام کردیم بر اساس برداشت از همان مسالهای که مقام معظم رهبری بر آن تاکید داشتهاند باید متکی به منابع و ظرفیت های داخل استان باشیم و بر این پایه شناخت شرکتها دولتی و نیمه دولتی و غیر دولتی، واحدها و تشکلات غیردولتی و توانمندی شهرداریها و دهیاریها، خیرین و منطقه آزاد شروع کردیم.
معاون عمرانی استاندار آذربایجانشرقی تصریح کرد: بر همین اساس با شهرداران و مدیران استانی تعامل کردیم که در این راستا 50 تفاهم نامه بین وزارتخانهها و دستگاههای استانی منعقد شد.
وی اضافه کرد: با توجه به این مساله حدود 3 هزار و 700 پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر 5 هزار و 600 میلیارد تومان به بهرهبرداری رسید.
پورمهدی گفت: نمونه بارز این تفاهمنامهها پروژه احداث جاده مرند - جلفا با استفاده از منابع منطقه آزاد ارس و جاده خواجه – ورزقان با استفاده از منابع مس سونگون و استفاده از منابع شهرداری و شرکت های خدماترسان برای احداث زیرساختهای مسکن مهر بوده به طوری که 35 هزار مسکن مهر در شهر سهند بدون زیر ساخت و بخشهای دیگر باقی مانده بود که با استفاده از این منابع شروع کردیم.