اخبار کمیسیون آمار، اطلاعات، بررسی های فنی و صدور خدمات مهندسی
بایگانی اخبار
تشکل ها ارتباط خود را با مجلس مستحکم کنند
شنبه, مرداد 11, 1393 by روابط عمومی انجمن
مجید جلیل سرقلعه در حاشیه مراسم افطاری کانون سراسری پیمانکاران عمرانی در گفتگو با خبرنگار «صما» اظهار داشت: اگر تشکل ها و انجمن های صنعت ساختمان ارتباط خاص و ویژه ای با کمیسیون عمران مجلس داشته باشند و دغدغه ها، مشکلات و نظرات خود را مطرح کنند، این کمیسیون نیز تلاش می کند تا راهکارهای لازم را در این زمینه ها یافته و ارائه دهد.
وی در ادامه افزود: تلاش هیئت مدیره و اعضای کمیسیون عمران مجلس این است که تشکل ها و انجمن های صنعت ساختمان ارتباط نزدیکتری با کمیته فنی کمیسیون عمران برقرار کنند و اگر خلاء یا کاستی ای وجود دارد، در قالب طرح یا پیشنهاد به کمیسیون و کمیته مربوطه ارائه کنند.
وی با اشاره به اینکه تشکل ها باید در مورد ارتقا و بهبود جایگاه قانونی خود طرحی را به مجلس اظهار داشت: طرح ها در مجلس براساس ضرورت ها و اولویت ها تدوین می شوند و باید اصناف و تشکل ها ضرورت ارائه طرحی در مورد جایگاه قانونی خود را بیان کنند تا در کمیسیون های مربوطه مطرح شود.
نماینده مردم لردگان در مجلس اضافه کرد: تا زمانی که تشکل ها اقداماتی در این رابطه انجام دهند و برای مجلس و نمایندگان این ضرورت تبیین نشود، تغییری در ارتقای جایگاه قانونی تشکل ها صورت نمی گیرد.
سرقلعه با اشاره به وابستگی صنعت ساختمان به اقتصاد کشور گفت: این وابستگی به گونه ای است که در زمان شکوفایی اقتصاد کشور این صنعت هم رونق دارد اما اگر وضعیت اقتصادی مناسب نباشد صنعت ساختمان نیز نمی تواند روی پای خود بایستد و باید این موضوع را آسیب شناسی کنیم که چرا نوسان اقتصادی در ساخت و ساز تاثیر می گذارد.
این عضو کمیسیون عمران مجلس با تاکید بر ضرورت ایجاد پایداری در صنعت ساخت و ساز کشور گفت: صنعت ساختمان یکی از ستون های محکم اقتصاد کشور است و حدود 300 صنعت به این صنعت مادر وابسته هستند و از همین رو از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
وی با اشاره به اینکه بخشی از توسعه و پیشرفت کشور وابسته به صنعت ساختمان است، اظهار داشت: بدون شک این صنعت یکی از بخش های پیشرو در ترقی و آبادانی کشور محسوب می شود.
سرقلعه با اشاره به بررسی بحث بیمه کارگران ساختمانی در کمیته مسکن مجلس و ارائه آن به کمیسیون عمران گفت: از آنجا که مشکلاتی در این طرح وجود داشت، مقرر شد کمیته مشترکی از انبوه سازان، نظام مهندسی کشور، کمیسیون عمران و وزارت راه و شهرسازی اصلاحیه آن را بررسی کنند و مجددا به کمیسیون عمران به عنوان کمیسیون فرعی ارائه و سپس در صحن علنی مجلس مطرح شود تا این خلاء قانونی و دغدغه های موجود در رابطه با آن برطرف شود.