مسیر صفحه جاری : کمیسیون ها»آمار، اطلاعات، بررسی های فنی و صدور خدمات مهندسی»برنامه های عملیاتی
اخبار و رویدادها
    قوانین تنبیهی حوزه شهری
    سه شنبه, آبان 08, 1403 by روابط عمومی انجمن

    الزامات و چالش‌های تحقق احکام مسکن و شهرسازی در برنامه هفتم در جلسه‌‌‌ای در مرکز پژوهش‌‌‌های مجلس بررسی شد. در این نشست عنوان شد که عمده قوانین مربوط به مسکن به جای حمایتی بودن، ماهیت تنبیهی و درآمدزایی دارند. به عنوان نمونه چند نوبت مالیات در فرآیند ساخت و تعدد پایه‌‌‌های مالیاتی بخش مسکن، شرایط دشوار بیمه ساختمان و تعهدات اندک تامین‌اجتماعی در مقابل کارگران ساختمانی و بار سنگین و فزاینده هزینه و زمان صدور جواز توسط شهرداری و بوروکراسی و مسائل نظام مهندسی ساختمان عملا موانعی برای فعالان این حوزه ایجاد کرده است. یکی دیگر از مباحث مهم این نشست، نقد قوانین و مقررات مالیاتی و نگاه منفی به بخش انبوه‌‌‌سازان بود.

    ?????? ?????...
    هدایت مسکن با ۵ راننده
    سه شنبه, آبان 08, 1403 by روابط عمومی انجمن

    پنج معاونت، شرکت و سازمان در یک وزارتخانه برای حوزه‌های به‌هم پیوسته و غیرقابل تفکیک «زمین، مسکن و شهرسازی» تصمیم‌گیری می‌کنند. برآیند این مدل سیاستگذاری جزیره‌ای طی دو دهه گذشته، «تقابل پنهان» دستگاه‌های به ظاهر «هماهنگ با هم» برای تخصیص منابع بوده که سه آسیب به بخش مسکن وارد کرده است؛ یک شرکت دولتی به دنبال «وام و زمین برای توسعه منفصل شهرها» و دیگری، در تلاش برای رفع فرسودگی درون شهرها. عزل و نصب‌ها در وزارتخانه متولی این بخش فرصتی است برای «ادغام این جزایر» به معنای «سیاستگذاری برای حل مساله مشترک».

    ?????? ?????...
    ابزار ۵ کاره بازار مسکن
    سه شنبه, آبان 08, 1403 by روابط عمومی انجمن

    دولت و شهرداری هر کدام، نوعی از «مالیات سالانه بر آپارتمان» را دریافت می‌کنند که هر دو در مقایسه با رویه جهانی «مالیات سالانه ملکی» مملو از اشکال است. تجربه مالیات‌ستانی در آمریکا نشان می‌دهد، قیمت مسکن حساسیت معناداری به نرخ مالیات سالانه دارد و در عین حال، باعث کاهش سوداگری و عرضه زمین به بازار مصرف می‌شود. با وجود پنج‌کاره بودن این مالیات، فرمول به‌کار گرفته‌شده در شهرداری، از بابت نرخ، کاملا ناکارآمد است و همین مالیات با اسم رمز «املاک لوکس» در بودجه۱۴۰۴ نیز چهار ایراد دارد.

    ?????? ?????...
    ناکامی دولت در تحقق وعده ۲ میلیون مسکن ارزان
    سه شنبه, آبان 01, 1403 by روابط عمومی انجمن

    مرکز پژوهش‌‌‌های مجلس در گزارشی رسمی، اعلام کرد: در فاصله سال‌های ۱۴۰۰ تا مرداد ۱۴۰۳، «تنها ۲۰‌هزار واحد مسکونی از طرح نهضت ملی مسکن به سرانجام رسید». بر اساس طرح نهضت ملی مسکن، قرار بود سالانه یک میلیون واحد مسکونی در کشور روی زمین‌‌‌های ۹۹ ساله ساخته شود. براین اساس، باید تا امروز «دست‌‌‌کم ۲ میلیون مسکن دولتی‌‌‌ساز با قیمت ارزان تحویل خانوارهای بی‌خانه‌‌‌ شده باشد.»

    ?????? ?????...
    رفوزگی در خانه‌خالی
    سه شنبه, آبان 01, 1403 by روابط عمومی انجمن

    «مالیات‏‏‌‌ستان» در نیم‌سال اول ۱۴۰۳ فقط ۰.۸ درصد از آنچه قرار بود تحت عنوان «مالیات بر خانه‏‏‌خالی» از مالکان دریافت شود را وصول کرد. بررسی‏‏‌ها نشان می‌دهد، این مردودی مقابل مالکان املاک منجمدشده در بازار مسکن، دست‏‏‌کم برای سومین سالی متوالی رخ می‌دهد. شکست برابر خانه‌های خالی ناشی از «یک قانون با ۱۰۰۱ معافیت و استثنا» و همچنین «چشم‏‏‌بستن سیاستگذار» نسبت به الگوی جهانی مالیات‏‏‌ستانی از ملک است. در کارنامه اخیر، موفقیت نسبی در اخذ مالیات از املاک لوکس می‌تواند برای اصلاح مسیر در بازار خانه‌های بلااستفاده، معنادار باشد.

    ?????? ?????...
    نمای پنهان مسکن ۱۴۰۲
    دوشنبه, مهر 30, 1403 by روابط عمومی انجمن

    سرمایه‌گذاری‌های ساختمانی در سال گذشته «در مجموع» و به لحاظ «رشد واقعی» ۹درصد نسبت به ۱۴۰۱ در کل کشور افزایش پیدا کرد. اما «نمای پنهان» این آمار رسمی که به «اجزای سرمایه‌گذاری‌های صورت‌گرفته» اختصاص دارد، «علامت نامساعد» از بازار مسکن۱۴۰۲ مخابره می‌کند. حجم کل سرمایه‌گذاری شامل سه مرحله خط‌تولید ساختمان می‌شود؛ «شروع ساخت»، «نیمه‌تمام‌ها» و «تکمیل ساختمان‌ها». سال گذشته ورود سرمایه به مرحله‌اول «رکورد رشد واقعی از سال ۸۷» را زد که یک علت کلیدی داشت.

    ?????? ?????...
    ابلاغ ممنوعیت ساخت و ساز در حریم گسلی ۶ کلانشهر
    چهارشنبه, مهر 25, 1403 by روابط عمومی انجمن

    در مرحله نخست از طرح مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، ۶ کلانشهر کشور شامل تهران، کرج، کرمان، مشهد، تبریز و زنجان مورد مطالعه قرار گرفتند که پس از انجام مراحل مطالعاتی و ارزیابی‌های میدانی مختلف، نقشه حریم گسلی در شهرهای ذکر شده تهیه و ارائه شد. این کار پس از انجام مراحل قانونی در کارگروه مخاطرات استان‌ها، کمیته فنی استانداری‌ها به تایید رسید و در نهایت با طرح در شورای‌عالی شهرسازی و معماری، نقشه‌های مذکور به تصویب و تائید رسید و نهادهای ذیربط از جمله شهرداری‌ها و ادارات کل راه و شهرسازی جهت پیاده‌سازی در طرح‌های جامع و تفصیلی و اعمال در تصمیم‌گیری‌های آتی شهرها از نظر کاربری اراضی، تعداد طبقات ساختمان‌ها، نوع ساخت و ساز، ممنوعیت ساخت ساختمان‌های با اهمیت بسیار زیاد و اولویت‌بندی مقاوم‌سازی سازه‌های موجود، نسبت به اجرای آن مسئولیت دارند.

    ?????? ?????...
    دوپینگ غول سبد خانوار
    چهارشنبه, مهر 25, 1403 by روابط عمومی انجمن

     هزینه مسکن در سبد هزینه خانوار از اواخر دهه۹۰ به «غول درآمدخوار» تبدیل شد؛ این غول امروز در مناطق شهری، دوپینگ کرده و در حال بلعیدن نزدیک به نیمی از کل هزینه زندگی ماهانه و سالانه شهروندان است. اطلاعات رسمی از آخرین وضعیت «بزرگی هزینه تامین مسکن» در زندگی خانوارهای شهری ۳۱ استان کشور نشان می‌دهد سهم این فاکتور اصلی و غیرقابل حذف در سبد هزینه شهرنشین‌ها از ۳۸درصد سال۱۴۰۱ به ۴۲.۴درصد در سال۱۴۰۲ افزایش پیدا کرده است. اجاره‌نشین‌ها در دهه۸۰ تنها ۲۸درصد از هزینه‌های زندگی‌شان را صرف مسکن می‌کردند. از ابتدای دهه۹۰ این فاکتور، بزرگ و بزرگ‌تر شد. سطح متعارف «هزینه مسکن» در سبد خانوار براساس توصیه جهانی، حداکثر ۳۰درصد باید باشد. در غیر این‌صورت، «کیفیت زندگی» آسیب می‌بیند و رفاه کاهش پیدا می‌کند. 

    ?????? ?????...
    سوزن‏‏‌بان سیاستگذاری مسکن
    دوشنبه, مهر 23, 1403 by روابط عمومی انجمن

    دولت برای دخالت در بازار مسکن بهانه‌‌‌های خاص خود را دارد؛ بهانه‌‌‌هایی مانند اینکه زمین کالای قابل تولید نیست و شباهتی به دیگر بازارها ندارد. در نتیجه نیاز است که دولت دخالت‌‌‌های به‌‌‌خصوصی در بازار زمین و مسکن داشته باشد. برخی بهانه‌‌‌های دیگر این است که بازار مسکن از معدود حوزه‌‌‌هایی است که حتی در همه کشورهای توسعه‌‌‌یافته، دولت‌‌‌ها به شکل‌‌‌های گسترده و متنوع از قبیل یارانه وام‌‌‌های رهنی، معافیت‌‌‌های مالیاتی وسیع، بیمه بازار وام‌‌‌های رهنی، تثبیت اجاره، قرعه‌‌‌کشی منازل ارزان برای اقشار کم‌‌‌درآمد، اجبار سازندگان تجاری برای فروش برخی واحدها به قیمت پایین و... در آن مداخله می‌‌‌کنند. در واقع پایه این استدلال‌ها این است که مسکن کالای خصوصی صرف نیست و با سایر کالاها فرق می‌کند. اما مرز باریک مداخله دولت در بازار مسکن چگونه تعیین می‌شود و به عبارت دیگر، سوزن‌‌‌بان سیاستگذاری مسکن چیست؟

    ?????? ?????...
    سقوط پلکانی وام مسکن
    دوشنبه, مهر 23, 1403 by روابط عمومی انجمن

    سقوط مرتب سهم مسکن از تسهیلات بانکی طی نیمسال اول –در ادامه ریزش در سال‌های اخیر- از «ضعف پنهان» بانک‌ها در تامین مالی بخش مهم اقتصاد حکایت دارد. این سهم از ۷درصد سال گذشته به ۶درصد در ۴ماه اول امسال و ۵.۶درصد در ۶ماه تنزل کرده؛ سهم متعارف حداقل ۲۰درصد است. رکوردهای جدید نیز از ناکارآمدی وام خرید و نپرداختن وام تعمیرات ثبت شده است. بررسی‌ها از راز این سقوط نشان می‌دهد، منبع شارژ مسکن، خودش دشارژ شده و با «جریمه» هم برنمی‌گردد. بانکدارها سه راهکار پیشنهاد می‌کنند.

    ?????? ?????...
  
عضویت در خبرنامه
نام
نام خانوادگی
ایـمیل

ذخیره اطلاعات
  
برنامه های عملیاتی کمیسیون آمار، اطلاعات، بررسی های فنی و صدور خدمات مهندسی

الف – کمیته آمار و اطلاعات

این کمیته با نگاه آماری و در قالب اطلاعات مفید و ارزنده جهت شناخت بازار مسکن اقدام به استخراج مطالب و شاخصهای آماری نموده و در قالب اطلاعات مفید برای انبوه سازان نسبت به آنالیز و بررسی و تحلیل اطلاعات و آمار گردآوری شده اقدام خواهد نمود.

1 – شاخص های آمار استخراجی در ارتباط با مسکن

1-1- تعداد واحدهای مسکونی مورد استفاده

1-2- تعداد واحدهای مسکونی خالی از سکنه

1-3- تعداد واحدهای مسکونی موجود در کشور

1-4- سهم  مسکن از ثروت خانوارها

1-5- سهم مسکن در سبد هزینه خانواده

1-6- سهم مسکن در محاسبه شاخص تورم

1-7- سهم مسکن در اشتغال

1-8- سهم مسکن در بخش خصوصی اقتصاد

1-9- رشد متوسط قیمت یک متر مربع زیربنای واحد مسکونی در سال های گذشته

1-10- رشد متوسط قیمت یک متر مربع زمین  واحد مسکونی در سال های گذشته

1-11- رشد متوسط قیمت اجاره یک واحد 100 متری مسکونی در سال های گذشته

1-12- تعداد پروانه های صادره برای واحدهای مسکونی

1-13- میزان سرمایه گذاریهای بخش خصوصی در مسکن

2- اطلاعات ارزنده جهت بررسی بازار مسکن

2-1 – تفاوت ساختار سرمایه گذاری در دو بخش دارایی های مالی و مسکن

2-2- دسته بندی خریداران مسکن و تحلیل رفتاری آنها در بازار مسکن

2-3- پنج اپیزود بازار مسکن

2-4- تاریخچه سیکل های رونق و رکود مسکن

2-5- نکات آموزنده از بررسی تاریخچه سیکل های رونق و رکود

2-6-عوامل تاثیر گذار بر جهش قیمت مسکن

2-7- روند شماتیک تحولات بازار مسکن و شکل گیری و تخلیه حباب

2-8- بازدهی اقتصادی اجاره مسکن

2-9- تحلیل های نادرست در رابطه با بازار مسکن

2-10 – استراتژی های بلند مدت برای بازار مسکن

2-11- بررسی سهم انبوه سازان در تولید مسکن کشور

2-12- بررسی میزان عرضه و تقاضای مسکن در سالهای آینده

2-13- پیش بینی تحولات بازار مسکن در سالهای 1393-1394

 

ب – کمیته بررسی و مطالعات فنی

این کمیته با شعار مندرج در متن پروانه عضویت انجمن انبوه سازان استان مبنی بر اعتلای کمی و کیفی صنعت ساختمان در امر انبوه سازی مسکن همچنین با اعتقاد به این باور که « مسکن برای آینده» است اهداف وبرنامه های کاری زیر را با اولویت بندی بعدی در دستور کار قرار خواهد داد . در بررسی هر یک از تکنولوژی ها و فنآوریها موضوعاتی از قبیل روشهای جاری در سطح کشور ، روشهای اجرایی در سایر کشورها ، معایب و  محاسن روشهای مختلف ، توجیه اقتصادی و بررسی نتایج و پیشنهادات ، مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت . نتایج حاصله از مطالعات نیز به اعضای انجمن اطلاع رسانی خواهد شد

1 – ساخت مسکن ایمن و آرام

1-1- عایق بندی صوتی و حرارتی و میعان

1-2- نور

1-3- اشرافیت

1-4- دسترسی در پارکینگ و مشاعات

1-5- مشکلات زندگی در مجتمع

2- دوام برای حفظ سرمایه های ملی

2-1- مصالح مصرفی در سیستم سازه ای

2-2-روشهای اجرای اسکلت اعم از فونداسیون ، تیر و ستون و سقف

2-3- نما سازی

2-4- سبک سازی

2-5- نازک کاری داخلی و تاسیسات

2-6- تجهیزات و ماشین آلات

3 – حفظ محیط زیست و صرفه جوئی در انرژی

3-1- عایق بندی حرارتی ( دیوارپوش ها ، سقف ، پنجره ، درزها )

3-2- ایزولاسیون

3-3- معماری سبز ( پاسیو ، پشت بام ، طبقات )

3-4-جلوگیری از رشد میکرو ارگانیسم ها

3-5- هوشمند سازی ( تاسیسات برقی ، مکانیکی ، تهویه )

4 – بکارگیری IT در مراحل مختلف ساخت و بهره برداری

4-1- تجارت و مدیریت اطلاعات

4-2- طراحی یارانه ای و تصویر سازی

4-3- برنامه های کاربردی مهندسی ساختمان

4-4- برآورد هزینه به کمک یارانه

4-5- برنامه ریزی و زمان بندی پروژه

4-6 – مدیریت تسهیلات به کمک یارانه

5 – پیش ساخته سازی و نانو فن آوری

5-1- ساختمان مدوله

5-2- معیار و استانداردها

5-3 – عناصر ساختمانی

5-4- اتصالات عناصر پیش ساخته

5- 5-  تولید ، حمل و نصب قطعات پیش ساخته

5-6- نانو شیشه ها

5-7- نانو پوششها

5-8- نانو عایق ها

5-9- فن آوری نانو و بتن

5-10- فن آوری نانو و مواد پایه سیمانی

5-11- فن آوری نانو و فلزات

5-12- نانو فن آوری و تاسیسات

5-13- سطوح ضد باکتری و میکروب کش

5-14- نانو فن آوری ، انرژی و پایداری زیست محیطی

5-15- پارچه ها و غشاهای نانو بنیان

5-16- تصفیه کننده های نانو

5-17- فن آوری نانو و چوب

5-18-مصالح خود ترمیم شونده

5-19- مواد هوشمند و حس گرهای نانو بنیان

ج – کمیته صدور خدمات فنی و مهندسی

این کمیته ضمن بررسی جایگاه صدور خدمات فنی و مهندسی کشور در بخش مسکن در گذشته و حال و ارائه تصویری روشن از این موضوع اهداف کاری زیر را دنبال نموده و پس از بررسی ها و تحقیقات انجام گرفته در هر بخش ، آن را در اختیار اعضای محترم انجمن قرار خواهد داد .

1 – بررسی وضعیت صادرات خدمات فنی و مهندسی در بخش مسکن در گذشته و حال .

2 – شناسایی و بررسی امکان ورود به بازار ساخت و ساز مسکن در بازارهای منطقه ای و فرا منطقه ای وچگونگی نفوذ به این

      بازارها .

3 – تحلیل و آنالیز و آسیب شناسی چند مورد از پروژه های مسکن اجرا شده در خارج از کشور توسط سازندگان داخلی .

4 – آشنا سازی شرکتها از توان یکدیگر در یک تعامل و همکاری سازنده به منظور حضور قوی در بازارهای منطقه ای و فرا منطقه ای

     و بهره جستن از تجربیات تشکلها و شرکتهای فعال موجود در این حوزه .

5 – آشنایی شرکتها و افراد حقیقی از چگونگی برگزاری مناقصات و بررسی موانع و چالشهای ورود به بازارهای هدف.

 

  
بایگانی اخبار
تقدیر از آقای جمشید برزگر به عنوان کارآفرین برتر تامین اجتماعی
شنبه, خرداد 03, 1393 by روابط عمومی انجمن

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز در ابتدای همایش مهندس پرویز کلینی نائب رئیس اتاق بازرگانی تبریز توضیحاتی درباره کمیسیون تامین اجتماعی اتاق بازرگانی بعنوان یکی از کمیسیون های فعال و مفید برای اعضاء در اتاق که در طول 15 سال خدمات ارزنده ای انجام داده اند سخن گفت  . وی در صحبتهای خود به وضعیت فعلی کارآفرین و تولید کننده در جامعه اشاره کرده و افزود کارفرمایان ، تامین اجتماعی را حامی تولید و کارگر میدانندو ما آروز داریم کشورمان در این زمینه پیشرفت شایانی داشته و مانند برخی از کشورها خدمات ارزنده ای به افراد تحت پوشش ارائه دهد . وی اظهار امیدواری کرد با حضور مدیریت جدید این سازمان جناب آقای اردلان شاهد برطرف شدن مسائل و مشکلات تولید در این استان باشیم .

رحیم اردلان مدیر کل تامین اجتماعی استان ضمن تشکر از هیات رئیسه اتاق بازرگانی تبریز به سبب ایجاد ارتباط بین سازمان تامین اجتماعی و صنعت استان در سالهای گذشته کارآفرینی را یکی از مهمترین ارکان اقتصاد در کشور دانست و گفت : با حضور دولت یازدهم ، دولت تدبیر و امید ارتباط بین شاخه های سازمان بصورت جدی  پیگیری شده و ماین همایش را بصورت استانی به نام کارآفرینان شبکه تاثیر گذار بر اقتصاد مقاومتی به جهت تکریم و تجلیل از کارآفرینان نمونه برگذار می کنیم ار دلان از 64000 شاغل واحد تولیدی و صنعتی بزرگ و کوچک که در استان شرکای اجتماعی و تحت پوشش بیمه و سازمان هستند خبر داد و هدف سازمان را ایجاد ارتباط سازنده با اتاقهای بازرگانی و سایر نهادهای صنعتی برای اصلاح بخشنامه ها و قوانین تامین اجتماعی دانست و گفت : در این زمینه باید اظهار داشت که کارفرمایان 70 درصد از منابع مالی این نهاد را تامین می نمایند وی اظهار امیدواری کرد با ایجاد چنین مراسمی بتوانیم از این عزیزان تجلیل و قدر دانی داشته باشیم .

دکتر مسجدی معاونت برنامه ریزی استانداری آذربایجان شرقی نیز سخنانی را در مورد توسعه پایدار در جامعه امروزی در بخش توسعه انسانی پایدار را عنوان نمود و توسعه جامعه امروزی را در توسعه کارآفرینی ذکر کرده و گفت : کارآفرینان بعنوان ثروت و پشتوانه جامعه بوده و در سایه تلاش مردان و نیروی انسانی می تواننذ فعالیت نمایند . و این کارآفرینی است که با ایجاد اشتغال سرمایه را از بالقوه به بالفعل تبدیل میکند . کارآفرین کسی است که فرصت را میتواند به خوبی شناسایی و بهره برداری نماید . دکتر مسجدی کارآفرین را به عنوان سرمایه اجتماعی ذکر کرد که در ایجاد فرهنگ تولید موثر می باشند و در جامعه بایستی بعنوان الگو و شاخص شناخته شوند و آینده جامعه بستگی به این عزیزان می باشد وی با اشاره به اینکه آذربایجان شرقی در فهرست کارآفرینی بصورت ممتاز در آمده و کارآفرینان این استان در برنامه های مختلف حضور داشته و این امر موجب سرافرازی برای استان آذربایجان شرقی می باشد افزود سازمان تامین اجتماعی محلی برای ایجاد امنیت و آرامش هم برای مجموعه کار و  هم برای مجموعه کارآفرینی ذکر شده و ادامه داد وظیفه مسئولین این ارکان ایجاد امنیتی برای هر دو طرف است .

دکتر مسجدی اظهار داشت خوشبختانه در دولت جدید به توسعه اهداف سازمان توجه ویژه ای شده و خواهد شد .

سعیدی نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی نیز در سخنانی با اشاره به اینکه در تبریز و آذربایجان شرقی در بحث کار آفرینی قدم های موثر از سالهای قبل برداشته شده و این جای شکرگذاری و تقدیر و تشکر است آمار بیکاری را در جامعه یکی از مسائل مهم پیش پای قشر جوان ذکر کرد و افزود با رهنمودهای مقام معظم رهبری درباره سیاست کلی نظام و در مورد مسائل روز ما اقدامات جدی انجام داده ایم . سعیدی به تعدادی از مشکلات اقشار مختلف در ارتباط با سازمان تامین اجتماعی اشاره کرد و گفت : یکی از مسائل در مورد بیمه بیکاری در جامعه است که اثرات منفی و تبعات جبران ناپذیری دارد که بایستی این قانون و قوانین مشابه که جامعه را دچار تنش می نماید اصلاح شود . وی از عدم رضایت مستمری بگیران این سازمان نیز انتقاد کرد و گفت : این افراد انتظار دارند که زندگی شان در حد معولی اداره شود و این در شان نظام مقدس جمهوری اسلامی است .

یونس ژائله عضو هیات نمایندگان اتاق تبریز در سخنانی با اظهار خوشبختی از اینکه امروزه از کارفرما و کارآفرین تجلیل صورت میگرد گفت : با اتخاذ برخی از سیاستهای اشتباه هم چرخ صنعت از سرعت افتاده و هم کارگر آسیب می بیند وی از عدم حمایت از کارفرمایان در موقعیتهای مختلف و در شرایط تحریم انتقاد کرد و گفت : متاسفانه روز به روز به کارفرمایان از نهادها و ارگانهای مختلف فشار وارد می شود . و این آسیب جدی به اقتصاد و تولید است .

ژائله خواستار تخصیص اعتبار دولت به واحدهای صنعتی در شرایط فعلی شد و گفت در استانهای دیگر به شرکتهای صنعتی کمک شده و ما خواهش داریم به استان آذربایجان شرقی توجه ویژه ای عنایت بشود وی از مجموعه مدیران استان بالاخص مجمع نمایندگان مجلس شواری اسلامی خواستار توجه ویژه به مسائل کارآفرینی شد.

دکتر اعتصامی معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی در پایان این مراسم در سخنانی به قوانین و مقررات دست و پاگیر پیش پای سازمان در مورد برخی مسائل از جمله اختصاص بودجه به واحدهای صنعتی که از این جمله می باشد اشاره کرد و گفت : دولت مبلغ 70 هزار میلیارد به این سازمان بدهی دارد و با توجه به شرایط کنونی برگشت این مبلغ فعلاً امکان ندارد . وی از کارفرما بعنوان ثروت در جامعه عنوان کرد و افزود : فرآیند تولید و شخص تولید گر در نظام اسلامی مقدس و قابل احترام است و همچنین این کارگر است که باید قابل تکریم باشد دکتر اعتصامی مقوله فرهنگ سازی و تغییر فرهنگ را در بحث کار ، کارگر و کار آفرین را مهمترین عامل پیشرفت در این زمینه دانست . و به فرمایش مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت : ایشان در فرمایشات خود کارآفرینی را مفهوم اساسی اقتصادی مقاومتی دانستند و ما بایستی ار این رهنمود تمام استفاده و بهره را در امورات به خصوص بحث تولید و صنعت و کارآفرینی داشته باشیم.

در این همایش از گروه صنایع غذایی شیرین عسل و مهندس یونس ژائله بعنوان کارفرمای منتخب استان و از نائب رئیس اتاق بازرگانی ، صنایع ، معان و کشاورزی تبریز آقای مهندس پرویز کلینی به خاطر همراهی و همدلی با سازمان تامین اجتماعی تجلیل شد همچنین به 12 واحد تولیدی صنعتی که بعنوان واحد نمونه انتخاب شدند تندیس و لوح یادبود اهدا شد.

 شرکت ابتکار ورنیه جناب آقای عزیز امامی

شرکت تولیدی و صنعتی کابل وران جناب آقای محسن اسمعیل زاده

شرکت واحد چرمسازی 110 امینی جناب آقای مهدی امینی

شرکت بتن کاوه آذربایجان جناب آقای جمشید برزگر

اکرامی شرکت صنایع غذایی تبریز جناب آقای محمد برزگر

شرکت داروسازی دانا جناب آقای احمد خارزی

شرکت هواسان جناب آقای سید باقر شریف زاده   

شرکت صنایع غذایی شیفته بناب جناب آقای محرمعلی کریمی

گروه صنعتی شیشه کاوه جناب آقای ابراهیم عسگریان

شرکت فرد پامچال جناب آقای سید علی عشق آزادی

شرکت فولاد ناب تبریز جناب آقای بهرام محقق ارومی

شرکت تولیدی پالاز موکت جناب آقای فرهاد مبلغ حسینی