مسیر صفحه جاری : کمیسیون ها»آموزش، تحقیقات و همایش های تخصصی»برنامه عملیاتی
اخبار و رویدادها
  
عضویت در خبرنامه
نام
نام خانوادگی
ایـمیل

ذخیره اطلاعات
  
برنامه های عملیاتی کمیسیون آموزش، تحقیقات و همایش های تخصصی

برنامه عملیاتی کمیسیون امور آموزش ، تحقیقات و همایش های تخصصی 
به طور کلی این کمیسیون را از لحاظ کارکرد به سه کار گروه زیر می توان تقسیم نمود:
الف : کارگروه آموزش های عمومی و تخصصی
ب : کارگروه تحقیقات و مطالعه
ج : کارگروه همایش های تخصصی و دوره های آموزشی

الف : کارگروه آموزش های عمومی و تخصصی
        شرح وظایف : ایجاد بستر لازم و اجرای دوره های آموزشی عمومی و تخصصی جهت آموزش مدیران،  کارکنان و پیمانکاران اعضای حقوقی و حقیقی در مرحله اول و افراد خارج از انجمن در مرحله دوم و اعطای مدارک لازم به آنها با اولویت استفاده از نیروهای داخلی انجمن ، و در مرحله دوم طی قرارداد با موسسات دولتی ، نهادها و موسسات خصوصی و با استفاده از حداکثر امکانات انجمن در جهت ارتقاء توان علمی و تخصصی اعضاء و کارکنان اعضاء با دید درآمد محور . 
     حوزه های فعالیت : 
-  اجرای دوره های عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهت مدیران .
-  اجرای دوره های عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهت کارکنان و پیمانکاران . 
-  اجرای دوره های عمومی و تخصصی بلند مدت با مدارک معتبر و کاربردی .
      پیشنهادهایی موردی برای این کارگروه :
1- عقد قرارداد با دانشگاه های دولتی ، آزاد ، علمی و کاربردی و موسسه مدیریت دولتی جهت تشکیل کلاسهایی شامل دوره های مدیریت ، ایزو ، حسابداری ، موارد دفتری  و . . . به صورت ارائه مدرس و استفاده از فضای انجمن همراه با اعطای مدرک رسمی .
2- عقد قرارداد با نهادهای دولتی مانند اداره دارایی جهت تنظیم اظهارنامه یا دفتر فنی استانداری جهت اخذ رتبه ساجات و . . .  .
3- عقد قرارداد با موسسه هایی مانند انجمن بتن یا روزنامه دنیای اقتصاد جهت برگزاری دوره های تخصصی در محل و اعطای مدرک .

 

4- عقد تفاهم نامه با نظام مهندسی جهت دخالت امتیاز مدارک ارائه شده از طرف انجمن در ترفیع پایه نظام مهندسی اعضاء یا برگزاری کلاسهای ارتقاء پایه اعضاء به صورت اختصاصی در محل انجمن .
5- برگزاری کلاسهای فنی و حرفه ای پیمانکاران در محل انجمن .

ب : کارگروه تحقیقات و مطالعه :
     شرح وظایف : انجام مطالعات و تحقیقات جهت بروز رسانی دانش علمی و اجرایی اعضا و اجرایی نمودن آنها و در برخی موارد انتقال آنها به دستگاههای دولتی.
حوزه های فعالیت:
1- برگزاری جلسات هم اندیشی با اعضای حقیقی و حقوقی و تجمیع نظرات آنها در خصوص مسایل مختلف تخصصی، فنی و اداری.
2- طبقه بندی مسایل تجمیع شده و انجام مطالعات و تحقیقات و تنظیم راه کارهای مورد نظر و تعامل و هم فکری با کمیسیون پی گیری های اداری و در نهایت انتقال راه کار های مورد نظر هیات مدیره انجمن .
3- انتقال راه کارهای تنظیم شده پس از تصویب در هیات مدیره به ارگان های دولتی و اطلاع رسانی آن به اعضاء.
ج : کارگروه همایش های تخصصی:
شرح وظایف :  برگزاری کلیه همایش های ادواری و موردی انجمن 
1- برنامه ریزی و برگزاری کلیه همایش های ادواری انجمن
2- برنامه ریزی و برگزاری همایش های تخصصی جهت ارتقاء توان علمی و عملی اعضا و کارکنان آنها.
3- برنامه ریزی  جهت شرکت در همایش ها و بازدید جمعی از نمایشگاه های داخلی و خارجی.

  
بایگانی اخبار
تحقق طرح‌های جامع شهرها زیر 25 درصد است
پنجشنبه, آبان 15, 1393 by روابط عمومی انجمن

محمد پژمان با بیان اینکه روند جهانی شهرنشینی رو به توسعه است، گفت: میانگین جهانی شهرنشینی 60 و در کشور ما 73 درصد است و همه شواهد نیز گواه بر ادامه این روند است. مگر آنکه تغییراتی در اقدامات‌مان در راستای توسعه شهرنشینی داشته باشیم.

وی ادامه داد: این مهم است که بدانیم جمعیت در روستاها یا شهرها ساکن هستند و به طور کلی نباید جمعیت را به شهری و روستایی تقسیم کنیم، بلکه این مهم است که جمعیت در هر جا که هستند حضورشان همراه با توسعه پایدار و تعامل با مجموعه ظرفیت‌های محیط زیست باشد.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: اگر جمعیت متناسب با ظرفیت‌های طبیعی به جهت کار و سکونت و براساس مطالعات آمایشی هر کشوری نباشد، شهرنشینی توام با خطرات خواهد شد. بنابراین متناسب با آن باید اجازه دهیم تا فعالیت و سکونت رقم بخورد.

رییس کمیته ملی اسکان بشر با بیان اینکه خیلی دیر است که سازمان ملل متحد به فکر نامگذاری این روز افتاده است، گفت: ما باز هم این فرصت را مغتنم می‌شماریم، امروز پس از سپری شدن زمان زیادی بحث شهرها و گسترش شهرنشینی یکی از مشکلات شهرنشینی است. باید مسائل را آسیب‌شناسی کنیم و راهکارهایی برای مشکلات شهری بیابیم تا شعار «شهر بهتر زندگی بهتر» را محقق کنیم.

پژمان با بیان اینکه طی پنج دهه اخیر در کشور نسبت به شهرنشینی و جمعیت روستایی دگرگون شده است، گفت: این حجم از جابجایی از طاقت هر کشوری با هر اقتصادی خارج است و نشان می‌دهد در مقابل این جابه‌جایی حساسیت کافی نداشتیم و خودمان به دنبال آن نرفتیم. اما باید این واقعیت را بپذیریم که روند شهرنشینی در ایران و همه کشورها ادامه خواهد داشت و باید سیاست‌های کلان در کشور منطبق با مسائل آمایشی به نوعی رقم بخورد که جابه‌جایی جمعیت به نحوی تخفیف پیدا کند و جمعیت را به سمتی که ظرفیت پذیرش آن وجود دارد، هدایت کنیم.

رییس کمیته ملی اسکان بشر با بیان اینکه درصد تحقق طرح‌های جامع شهرها زیر 25 درصد است، گفت: طرح‌های جامعی که برای شهرها تهیه می‌شود ضمانت‌های کافی برای اجرا ندارند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به موضوع پسماندها، آلاینده‌های آب، خاک و هوا به عنوان مشکلات جدی پیش روی شهرنشینی عنوان کرد: زندگی بشر به دست خود رو به نابودی است و حتی می‌بینیم بسیاری از بیماری‌هایی که گریبانگیر مردم شده است، ناشی از این موضوعات است.

وی ادامه داد: طی چند دهه اخیر نیاز برای تامین مسکن دائم به توسعه شهرها انجامیده است. در حالی که از ظرفیت‌های موجود غفلت کرده‌ایم و بسیاری از بخش‌ها را به بافت فرسوده و متروک تبدیل کرده‌ایم که خود مشکلات جدیدی ایجاد کرده است.

پژمان با بیان اینکه مدیریت شهری امروز در کلانشهرها در تامین زیرساخت‌ها و زیربناهای شهری موفق بوده است، گفت: علی‌رغم این موضوع آزاردهنده‌ای در شهرها وجود دارد و آن مشکلات فرهنگی و اجتماعی شهرهاست که در صورت وجود مشکلات اجتماعی و فرهنگی حتی اگر همه امکانات شهری برای زندگی فراهم شود کافی نیست.

معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه نیاز به تحولی در شهرسازی داریم، گفت: بسیاری از عوامل در زندگی شهری باعث می‌شود که به این تحول احساس نیاز کنیم. دریافت هزینه واقعی زندگی شهری در کلانشهرها برای ارائه خدمات جمعیت کلانشهرها یک نیاز ضروری است چرا که بدون آن نمی‌توان جهش جمعیت در شهرها را مدیریت کرد.

رییس کمیته ملی اسکان بشر در پایان خاطرنشان کرد: تامین امکان حمل و نقل سریع و ارزان به حومه شهر و استفاده از تکنولوژی‌های نوین و برتر برای کاهش چندین میلیون سفر در شهر ، تامین خدمات و فرصت‌های شغلی در سایر نقاط کشور و کم هزینه کردن زندگی در حومه و شهرهای کوچک، به نحوی که مردم تفاوت آن را مشاهده کنند، می‌تواند به مدیدریت شهرنشینی در کشور کمک کند.