مسیر صفحه جاری : کمیسیون ها»آموزش، تحقیقات و همایش های تخصصی»برنامه عملیاتی
اخبار و رویدادها
  
عضویت در خبرنامه
نام
نام خانوادگی
ایـمیل

ذخیره اطلاعات
  
برنامه های عملیاتی کمیسیون آموزش، تحقیقات و همایش های تخصصی

برنامه عملیاتی کمیسیون امور آموزش ، تحقیقات و همایش های تخصصی 
به طور کلی این کمیسیون را از لحاظ کارکرد به سه کار گروه زیر می توان تقسیم نمود:
الف : کارگروه آموزش های عمومی و تخصصی
ب : کارگروه تحقیقات و مطالعه
ج : کارگروه همایش های تخصصی و دوره های آموزشی

الف : کارگروه آموزش های عمومی و تخصصی
        شرح وظایف : ایجاد بستر لازم و اجرای دوره های آموزشی عمومی و تخصصی جهت آموزش مدیران،  کارکنان و پیمانکاران اعضای حقوقی و حقیقی در مرحله اول و افراد خارج از انجمن در مرحله دوم و اعطای مدارک لازم به آنها با اولویت استفاده از نیروهای داخلی انجمن ، و در مرحله دوم طی قرارداد با موسسات دولتی ، نهادها و موسسات خصوصی و با استفاده از حداکثر امکانات انجمن در جهت ارتقاء توان علمی و تخصصی اعضاء و کارکنان اعضاء با دید درآمد محور . 
     حوزه های فعالیت : 
-  اجرای دوره های عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهت مدیران .
-  اجرای دوره های عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهت کارکنان و پیمانکاران . 
-  اجرای دوره های عمومی و تخصصی بلند مدت با مدارک معتبر و کاربردی .
      پیشنهادهایی موردی برای این کارگروه :
1- عقد قرارداد با دانشگاه های دولتی ، آزاد ، علمی و کاربردی و موسسه مدیریت دولتی جهت تشکیل کلاسهایی شامل دوره های مدیریت ، ایزو ، حسابداری ، موارد دفتری  و . . . به صورت ارائه مدرس و استفاده از فضای انجمن همراه با اعطای مدرک رسمی .
2- عقد قرارداد با نهادهای دولتی مانند اداره دارایی جهت تنظیم اظهارنامه یا دفتر فنی استانداری جهت اخذ رتبه ساجات و . . .  .
3- عقد قرارداد با موسسه هایی مانند انجمن بتن یا روزنامه دنیای اقتصاد جهت برگزاری دوره های تخصصی در محل و اعطای مدرک .

 

4- عقد تفاهم نامه با نظام مهندسی جهت دخالت امتیاز مدارک ارائه شده از طرف انجمن در ترفیع پایه نظام مهندسی اعضاء یا برگزاری کلاسهای ارتقاء پایه اعضاء به صورت اختصاصی در محل انجمن .
5- برگزاری کلاسهای فنی و حرفه ای پیمانکاران در محل انجمن .

ب : کارگروه تحقیقات و مطالعه :
     شرح وظایف : انجام مطالعات و تحقیقات جهت بروز رسانی دانش علمی و اجرایی اعضا و اجرایی نمودن آنها و در برخی موارد انتقال آنها به دستگاههای دولتی.
حوزه های فعالیت:
1- برگزاری جلسات هم اندیشی با اعضای حقیقی و حقوقی و تجمیع نظرات آنها در خصوص مسایل مختلف تخصصی، فنی و اداری.
2- طبقه بندی مسایل تجمیع شده و انجام مطالعات و تحقیقات و تنظیم راه کارهای مورد نظر و تعامل و هم فکری با کمیسیون پی گیری های اداری و در نهایت انتقال راه کار های مورد نظر هیات مدیره انجمن .
3- انتقال راه کارهای تنظیم شده پس از تصویب در هیات مدیره به ارگان های دولتی و اطلاع رسانی آن به اعضاء.
ج : کارگروه همایش های تخصصی:
شرح وظایف :  برگزاری کلیه همایش های ادواری و موردی انجمن 
1- برنامه ریزی و برگزاری کلیه همایش های ادواری انجمن
2- برنامه ریزی و برگزاری همایش های تخصصی جهت ارتقاء توان علمی و عملی اعضا و کارکنان آنها.
3- برنامه ریزی  جهت شرکت در همایش ها و بازدید جمعی از نمایشگاه های داخلی و خارجی.

  
بایگانی اخبار
آخوندی:زمان پرداخت وام 50 میلیونی مسکن
پنجشنبه, آبان 22, 1393 by روابط عمومی انجمن

عباس آخوندی  با بیان این‌که شورای پول و اعتبار باید مطمئن می‌شد که دولت یارانه سود را تضمین می‌کند، تصریح کرد: با مصوبه هیات وزیران مراحل باید در شورای پول و اعتبار پیش رود و بعد از آن بانک مرکزی، بانک‌های عامل را تعیین می‌کند.

وی در ادامه گفت: در واقع میزانی که دولت یارانه را تضمین کرده در مصوبه‌ی هیات وزیران است و در حال حاضر شورای پول و اعتبار می‌داند که دولت چقدر تعهد دارد و شورا تصمیمات لازم را اتخاذ می‌کند.

آخوندی درباره طرح‌های مطرح‌شده از سوی دولت یازدهم در حوزه مسکن اظهار کرد: شهرها می‌توانند از درون توسعه پیدا کنند. عمدتا شاهد فرار از درون شهرها بوده‌ایم که مردم به پیرامون و حاشیه‌ شهرها رفته‌اند.

وی افزود: در بافت‌های فرسوده و قدیمی که در واقع ارزش‌ها و ثروت‌های ملی، فرهنگی، اجتماعی، کالبدی و اقتصادی هستند بخش‌های عمده‌ای از آنها رها شده است.

وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که در واقع بیش از 56هزار هکتار بافت‌های فرسوده را شناسایی کرده‌ایم، تصریح کرد: این رقم 11 میلیون جمعیت شهری ایران یعنی رقمی بیش از 25 درصد جمعیت را تشکیل می‌دهد.

آخوندی افزود: اگر به این تعداد بافت‌های ناکارآمد دیگر شهری را اضافه کنیم متوجه می‌شویم وضعیت سکونتگاه‌های شهری‌مان دارای مسائل و مشکلات جدی است.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه تاکید کرد: به همین دلیل رویکرد اصلی‌مان برگشت به هویت شهری و استفاده از ثروت‌های اصلی است.

وی با اشاره به این‌که بحث نوسازی، بازسازی و بازآفرینی بافت‌های فرسوده در دستور کار قرار گرفته، تصریح کرد: دولت تصویب کرده به‌طور سالانه 300هزار واحد مسکونی یعنی رقمی حدود یک سوم توسعه مسکن در این بافت‌ها صورت گیرد.

آخوندی خاطر نشان کرد: بدین ترتیب از حجم ثروت موجود حداکثر بهره‌وری را خواهیم داشت و می‌توانیم در جهت خانه‌دار شدن مردم در یک محیط متبوع برای زندگی قدم برداریم.

وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که حق انتخاب بیشتر برای مردم باید مدنظر قرار گیرد، گفت: این موضوع بسیار مهم‌تر از آن است که یک مقام دولتی بخواهد یکسری طرح‌ها را تصویب کند و مردم را مجبور به تبعیت از آن کند.