مسیر صفحه جاری : کمیسیون ها»امور حقوقی و حل اختلاف»اعضاء
اخبار و رویدادها
  
عضویت در خبرنامه
نام
نام خانوادگی
ایـمیل

ذخیره اطلاعات
  
اعضای کمیسیون امور حقوقی و حل اختلاف

1) دکتر علی اسلامی (شرکت آرش بنای آذربایجان) - رئیس کمیسیون

2) مهندس جعفر علیزاده (جهاد خانه سازی) - نایب رئیس کمیسیون

3) مهدس محمد حسن علیزاده نظمی (شرکت دیهوک) - نماینده هیات مدیره

4) مهندس بهزاد فرزام فرد (شرکت ابنیه ساز نواندیش) - دبیر کمیسیون

5) مهندس جمشید برزگر (شرکت بتن کاوه آذربایجان)

6) مهندس بیوک کوشافر (شرکت آذر جنوب)

7) مهندس حسن علیزاده توفیقی (شرکت تورک قیزیل قایا)

8) مهندس احمد احمد پور (شرکت بتا گاما)

9) مهندس شریفی (شرکت خانه گستر آذر)

10) مهندس علی خادم (شرکت آیلین بتن سازه)

11) مهندس حسین صادق زاده

12) مهندس حسین علی نژاد سارخانی (شرکت نهند)

13) مهندس محمد رضا سلیمانیه (شرکت آذر نمون)

  
بایگانی اخبار
افزایش سقف وام مسکن مهر در بانک مرکزی مسکوت ماند
پنجشنبه, آبان 15, 1393 by روابط عمومی انجمن

افزایش سقف تسهیلات مسکن مهر اگر چه از ماه گذشته با نامه‌نگاری‌های آخوندی وزیر راه و شهرسازی و جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهوری با رئیس کل بانک مرکزی به کمیسیون اعتباری بانک مرکزی رفته، اما ظاهرا این کمیسیون فعلا قصد ندارد این درخواست را که یکی از اهرم های اصلی برای تکمیل واحدهای مسکونی مهر است،بررسی و تصویب کند.

ماه گذشته بود که آخوندی وزیر راه و شهرسازی در نامه‌ای به جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهوری خواستار افزایش سقف تسهیلات فردی مسکن مهر شد و در آن نامه نوشت که برای تکمیل واحدهای مسکن مهر چاره‌ای جز افزایش سقف نیست.

استدلالات آخوندی برای افزایش سقف وام مسکن مهر

اگر چه در همان زمان نیز از جزئیات این نامه خبری منتشر نشد اما در آن نامه آخوندی استدلالات فراوانی آورده است که چاره‌ای جز افزایش سقف تسهیلات مسکن مهر نیست چرا که روند ساخت و ساز 900 هزار مسکن مهر شهری و روستایی با پیشرفت فیزیکی 75 درصد کند یا متوقف شده اند.

بنابراین گزارش، تأخیر در تکمیل این واحدهای مسکونی و رها شدن پروژه‌ها به دلیل عدم تزریق اعتبارات جدید علاوه بر اتلاف منابع و تحمیل هزینه‌های اقتصادی بر کشور تبعات و پیامدهای اجتماعی گسترده‌ای را در پی خواهد داشت.

اکثر پروژه‌های مسکن مهر در سطح کشور در مرحله سفت‌کاری و نازک‌کاری هستند که به دلیل افزایش نرخ دستمزد و مصالح ساختمانی پیشرفت آنها کند شده است.

از طرفی هم برای جبران هزینه‌های سازندگان، دستور‌العمل شماره 3 افزایش قیمت را دولت ابلاغ کرده است اما طرف تقاضا که مردم هستند تقویت نشده‌اند بنابراین در این خصوص وزارت راه و شهرسازی با تمام قوا بیش از یک سال است که پیگیر افزایش سقف وام از 25 میلیون و 30 میلیون تومان است.

پیشنهاد مشخص وزارت راه و شهرسازی در نامه‌ آخوندی به جهانگیری برای برون‌رفت از مشکلات مسکن مهر و جلوگیری از ایجاد نارضایتی با لحاظ سیاست‌های دولت یازدهم مبنی بر عدم افزایش نقدینگی و ضرورت ادامه کار در طرح مسکن مهر به نحوی که منجر به افزایش تورم نشود، افزایش سقف تسهیلات فردی مسکن مهر از 25 به 30 میلیون تومان است.

وزارت راه و شهرسازی معتقد است اگر سقف تسهیلات مسکن مهر افزایش یابد علاوه بر تکمیل واحدهای مسکونی، محوطه‌سازی و آماده‌سازی پروژه‌ها نیز کمک می‌شود و بر این اساس انتظار دارند با توجه به پانزدهمین توصیه مقام معظم رهبر در دیدار شهریور ماه با هیأت دولت، بانک مرکزی موضوع را به صورت ویژه بررسی کند و متقاضیان مسکن مهر را از بلاتکلیفی خارج کند.

بانک مرکزی هنوز به نامه آخوندی و معاون اول پاسخ نداده است

به گزارش فارس جهانگیری در پاسخ به نامه آخوندی بر روی همان نامه به سیف رئیس کل بانک مرکزی این موضوع را متذکر شده اند که با توجه به اهمیت مساله مسکن مهر این موضوع را بررسی و اقدام کنید بنابراین اگر لازم است در این خصوص جلسه بگذارید،آن را در دولت مطرح کنید و نتیجه را هم جواب دهید اما هنوز بانک مرکزی در این خصوص پاسخی نداده است.

در عین حال باید به این وضعیت دشوار تکمیل واحدهای مسکونی مهر عدم تزریق مالی 700 میلیارد تومانی قول داده شده از سوی معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری برای تامین آب و برق واحدهای مسکونی مهر را افزود.