مسیر صفحه جاری : کمیسیون ها»امور حقوقی و حل اختلاف»اعضاء
اخبار و رویدادها
  
عضویت در خبرنامه
نام
نام خانوادگی
ایـمیل

ذخیره اطلاعات
  
اعضای کمیسیون امور حقوقی و حل اختلاف

1) دکتر علی اسلامی (شرکت آرش بنای آذربایجان) - رئیس کمیسیون

2) مهندس جعفر علیزاده (جهاد خانه سازی) - نایب رئیس کمیسیون

3) مهدس محمد حسن علیزاده نظمی (شرکت دیهوک) - نماینده هیات مدیره

4) مهندس بهزاد فرزام فرد (شرکت ابنیه ساز نواندیش) - دبیر کمیسیون

5) مهندس جمشید برزگر (شرکت بتن کاوه آذربایجان)

6) مهندس بیوک کوشافر (شرکت آذر جنوب)

7) مهندس حسن علیزاده توفیقی (شرکت تورک قیزیل قایا)

8) مهندس احمد احمد پور (شرکت بتا گاما)

9) مهندس شریفی (شرکت خانه گستر آذر)

10) مهندس علی خادم (شرکت آیلین بتن سازه)

11) مهندس حسین صادق زاده

12) مهندس حسین علی نژاد سارخانی (شرکت نهند)

13) مهندس محمد رضا سلیمانیه (شرکت آذر نمون)

  
بایگانی اخبار
آخوندی:زمان پرداخت وام 50 میلیونی مسکن
پنجشنبه, آبان 22, 1393 by روابط عمومی انجمن

عباس آخوندی  با بیان این‌که شورای پول و اعتبار باید مطمئن می‌شد که دولت یارانه سود را تضمین می‌کند، تصریح کرد: با مصوبه هیات وزیران مراحل باید در شورای پول و اعتبار پیش رود و بعد از آن بانک مرکزی، بانک‌های عامل را تعیین می‌کند.

وی در ادامه گفت: در واقع میزانی که دولت یارانه را تضمین کرده در مصوبه‌ی هیات وزیران است و در حال حاضر شورای پول و اعتبار می‌داند که دولت چقدر تعهد دارد و شورا تصمیمات لازم را اتخاذ می‌کند.

آخوندی درباره طرح‌های مطرح‌شده از سوی دولت یازدهم در حوزه مسکن اظهار کرد: شهرها می‌توانند از درون توسعه پیدا کنند. عمدتا شاهد فرار از درون شهرها بوده‌ایم که مردم به پیرامون و حاشیه‌ شهرها رفته‌اند.

وی افزود: در بافت‌های فرسوده و قدیمی که در واقع ارزش‌ها و ثروت‌های ملی، فرهنگی، اجتماعی، کالبدی و اقتصادی هستند بخش‌های عمده‌ای از آنها رها شده است.

وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که در واقع بیش از 56هزار هکتار بافت‌های فرسوده را شناسایی کرده‌ایم، تصریح کرد: این رقم 11 میلیون جمعیت شهری ایران یعنی رقمی بیش از 25 درصد جمعیت را تشکیل می‌دهد.

آخوندی افزود: اگر به این تعداد بافت‌های ناکارآمد دیگر شهری را اضافه کنیم متوجه می‌شویم وضعیت سکونتگاه‌های شهری‌مان دارای مسائل و مشکلات جدی است.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه تاکید کرد: به همین دلیل رویکرد اصلی‌مان برگشت به هویت شهری و استفاده از ثروت‌های اصلی است.

وی با اشاره به این‌که بحث نوسازی، بازسازی و بازآفرینی بافت‌های فرسوده در دستور کار قرار گرفته، تصریح کرد: دولت تصویب کرده به‌طور سالانه 300هزار واحد مسکونی یعنی رقمی حدود یک سوم توسعه مسکن در این بافت‌ها صورت گیرد.

آخوندی خاطر نشان کرد: بدین ترتیب از حجم ثروت موجود حداکثر بهره‌وری را خواهیم داشت و می‌توانیم در جهت خانه‌دار شدن مردم در یک محیط متبوع برای زندگی قدم برداریم.

وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که حق انتخاب بیشتر برای مردم باید مدنظر قرار گیرد، گفت: این موضوع بسیار مهم‌تر از آن است که یک مقام دولتی بخواهد یکسری طرح‌ها را تصویب کند و مردم را مجبور به تبعیت از آن کند.