مسیر صفحه جاری : کمیسیون ها»روابط عمومی، تبلیغات و امور رفاهی»اعضاء
اخبار و رویدادها
  
عضویت در خبرنامه
نام
نام خانوادگی
ایـمیل

ذخیره اطلاعات
  
اعضای کمیسیون روابط عمومی، تبلیغات و امور رفاهی

1) مهندس مجید مختار ساسانی (شرکتاثر آفرینان فرم) - رئیس کمیسیون

2) مهندس سعید جوادزاده اصل (شرکت دومان) - نماینده هیات مدیره

3) مهندس بابک باغبان رضوان (شرکت آسمان دژ آذر) - دبیر کمیسیون

4) مهندس محمدرضا فتحی(شرکت آذر قالان) 

5) مهندس منوچهر زرنشانی (شرکت آذر آباد اجرا)

6) مهندس احمد حبیبی (شرکت ساختار سازه)

7) مهندس بهزاد فرزام فرذ (شرکت ابنیه ساز نواندیش) 

8) مهندس علیرضا معتمدی (شرکت اولکاپی) 

9) مهندس کاووسیان (شرکت آبادگران سهند)

10) مهندس علی خادم حسینی (شرکت نهند)

  
بایگانی اخبار
جمشید برزگر رئیس کانون انبوسازان ایران در برنامه تیتر امشب با موضوع راهکار رونق بازار مسکن
پنجشنبه, دي 06, 1397 by روابط عمومی انجمن
حبیب‌الله طاهرخانی معاون وزیر و مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید در برنامه تیتر امشب با موضوع راهکار رونق بازار مسکن گفت: ارائه 400 هزار واحد مسکن در دو و نیم سال، یک طرح خردمندانه و جسورانه دولت است.
 
وی با اشاره به تامین زمین و پروانه ساخت از طرف دولت گفت: دولت با طرح جدید مسکن در پی تصدی گری مستقیم نیست؛ بلکه هدفش تحرک بخشی به بازار مسکن است.
 
طرح جدید دولت برای رونق بازار مسکن 
 
طاهر خانی گفت: با تأمین زمین و پروانه ساخت از طرف دولت، هزینه ساخت برای انبوه سازان بسیار بصرفه خواهد بود.
 
وی افزود: با هماهنگی هایی که با بانک مسکن انجام شده، قرار شده است فرایند اعطای وام هم تسهیل شود.
مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید افزود: بازار مسکن با رکود مواجه است و دولت با ابزارهای که در دست دارد می تواند این بخش را از رکود خارج کند.
 
حبیب‌الله طاهرخانی افزود: مطابق طرح جامع مسکن ما نیاز داریم 900 هزار واحد مسکونی در کشور عرضه شود.
 
معاون وزیر گفت: ما علاوه بر رکود با نبود تناسب هم در بخش مسکن مواجه هستیم.
 
طاهرخانی افزود: در بخش مسکن لوکس، ما با مازاد مواجه هستیم.
 
وی گفت: در بخشی که نیاز وجود ندارد، عرضه زیاد اما در بخش متوسط که نیاز جدی است؛ عرضه ناکافی و کم بوده است.
 
جمشید برزگر رئیس کانون انبوسازان مسکن دیگر مهمان برنامه گفت: رکود و آشفتگی بازار مسکن هیچ وقت در حوزه مسکن آسیب شناسی نشده است.
 
وی افزود: در قانون مستمر بهبود فضای کسب و کار بر اهمیت بخش خصوصی تاکید شده است.
 
طرح جدید دولت برای رونق بازار مسکن
وی افزود: باید موانع و چالش های پیش روی مسکن شناسایی و میزان تسهیلات و درصد سود مشخص شود، با کنار گذاشتن بخش خصوصی شاید ساخت 400 هزار واحد در سال اقدام شود اما محقق نخواهد شد.
 
رئیس کانون انبوسازان مسکن  گفت: 97 درصد در حوزه تولید مربوط به بخش خصوصی است ولی جایگاه بخش خصوصی هنوز مشخص نیست، با توجه به اینکه بخش خصوصی به عنوان پیشران و موتور محرکه وابسته به چندحوزه صنعتی، خدماتی و اشتغالزایی است اما هنوز موانع پیش روی صنعت مسکن برداشته نشده است.

برزگر افزود: افزایش مالیات سالانه به میزان 2 درصد بر قیمت تمام شده و پرداخت 30 درصد مالیات تاثیر زیادی در قیمت مسکن داشته است، دستگاه های خدمات رسان نیز برخلاف تسهیل گری در این بخش فقط موانع را زیاد کرده اند. 

رئیس کانون انبوه سازان مسکن گفت: برای پویا شدن این بخش باید به متولیان و تولید کننده بها داد بنابراین تا به بخش خصوصی بها داده نشود همانند مسکن مهر تسهیلات زیربنایی گریبانگیر ما خواهد شد.

وی گفت: وقتی موضوع بازآفرینی شهری مطرح می شود باید مشکلات تامین سرمایه، مسائل حقوقی و دستگاه های خدمات رسان و نهادهای دولتی و غیره آسیب شناسی شود، هرجا که از بخش خصوصی و انبوه سازان استفاده شده به نتیجه رسیده است.
 
بیژن خطیبی عضو هیات مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان دیگر مهمان برنامه گفت: نیاز مسکن ما 900 هزار واحد است اما واقعیت امر این است که باید با توجه به ابلاغ معاون اول رئیس جمهور با بخش خصوصی و  انبوه سازان مشورت کرد تا مشکلاتی که در عمل ایجاد می شود را حل کرد.
 
طرح جدید دولت برای رونق بازار مسکن 
 
وی افزود: بخش خصوصی با مشارکت بانکها به کمک دولت می آید بنابراین تا نتوانیم برای بهبود فضای کسب و کار مشکلاتی که به صورت زنجیره وار به هم وصل هستند حل کنیم، راهکارها نتیجه نخواهد داد.

عضو هیأت مدیره سازمان نظام مهندسی گفت: سال گذشته در بخش بازآفرینی شهری نظر ما بر تجمیع  و استفاده از مجری ذی صلاح در طرح بود که در صورت حضور ناظران برق و مکانیک در پروژه حاضر به تخفیف تا سطح 50 درصد در بازآفرینی شهری داشته باشیم.

خطیبی گفت: در شهرهای جدید متقاضی نداریم ولی واحد مازاد داریم، در شهرهای جدید آورده زمین خیلی کمک به این بخش نمی کند، اگر در بازافرینی شهری و بافت فرسوده از انبوه سازان و بخش خصوصی استفاده شود می توان نسخه واحدی برای ساخت و ساز در کشور نوشت.