مسیر صفحه جاری : کمیسیون ها»آمار، اطلاعات، بررسی های فنی و صدور خدمات مهندسی»اعضاء
اخبار و رویدادها
  
عضویت در خبرنامه
نام
نام خانوادگی
ایـمیل

ذخیره اطلاعات
  
اعضای کمیسیون آمار، اطلاعات، بررسی های فنی و صدور خدمات فنی و مهندسی

1) مهندس امیر مهدی سارخانی (شرکت آذر ادمان) - رئیس کمیسیون

2) مهندس علی خادم حسینی (شرکت نهند) - نماینده هیات مدیره

3) مهندس حسن علیزاده توفیقی(شرکت تورک قیزیل قایا) - دبیر کمیسیون

4) مهندس محمد علی نجاری کهنمویی (شرکت اندیشه عمران) 

5) مهندس مهدی شعاری راد (شرکت ارک پولاد تبریز)

6) مهندس رسول اسماعیل پور

7) مهندس وحید جوادزاده اصل (شرکت کایا) 

8) مهندس بلوکی (شرکت ایستا بنا)

9) مهندس بابک برزگر (شرکت بتن کاوه آذربایجان)

  
بایگانی اخبار
کد مطلب : 16  |   تعداد نظرات: 0   |   تعداد بازدیدها: 8334   |   تاریخ درج: سه شنبه, ارديبهشت 09, 1393   |   ساعت: 12:00 ق.ظ   |   منبع / نویسنده مطلب: روابط عمومی انجمن انبوه سازان استان آ.ش

 

تسهیلات نوسازی بافت‌های فرسوده بیشتر می‌شود

وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: در حال هماهنگی با بانک مرکزی برای اختصاص دادن مقدار زیادی از اعتبارات پیش بینی شده در بخش مسکن به نوسازی و بازسازی خانه های درون بافت های تاریخی هستیم.


وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر بازگرداندن زندگی به بافتهای تاریخی کشور گفت: تسهیلات نوسازی و بازسازی چنین بافتهایی افزایش می یابد.

به گزارش اطلاع رسانی وزارت راه و شهرسازی؛ عباس آخوندی روز دوشنبه در حاشیه بازدید از بافتهای تاریخی و فرسوده استان بوشهر با بیان اینکه چنین بافتهایی از لحاظ مادی و فرهنگی دارای اهمیت هستند اظهار داشت: بافتهای تاریخی از یک سو دارای خدمات زیربنایی لازم هستند و از سوی دیگر مردم نسبت به آنها حس تعلق تاریخی دارند.

وی افزود: احیای بافتهای تاریخی علاوه بر اینکه از نظر اقتصادی بسیار گسترده است، از نظر فرهنگی هم در راستای سیاستهای ملی قرار می گیرد.

وزیر راه و شهرسازی با اعلام اینکه تا حد ممکن توسعه بخش مسکن باید درون بافتهای تاریخی و قدیمی اتفاق بیافتد تصریح کرد: در حال هماهنگی با بانک مرکزی برای اختصاص دادن مقدار زیادی از اعتبارات پیش بینی شده در بخش مسکن به نوسازی و بازسازی خانه های درون بافت های تاریخی هستیم و از نظر من سهم نوسازی بافتهای تاریخی باید در برنامه جدید به طور حتم افزایش یابد.

آخوندی با تاکید بر لزوم بازگرداندن زندگی به بافتهای تاریخی گفت: احیای چنین بافتهای رویکرد اصلی وزارت راه و شهرسازی که مفهوم آن تملک اراضی و از نوساختن واحدها توسط دولت نیست، بلکه باید زندگی را با توجه به ملزومات زندگی مدرن به بافتهای تاریخی بازگردانید.

وی اظهار داشت: چنانچه زندگی به بافتهای تاریخی باز گردد، بافت فرسوده به بخشی از زندگی شهری اقشار مختلف جامعه تبدیل خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: بازگرداندن زندگی به بافتهای تاریخی به مفهوم بازگشت به ارزشهای معماری ایرانی – اسلامی و تطبیق آن با زندگی جدید است.

به گفته وزیر راه و شهرسازی حدود 24 هزار هکتار بافت تاریخی در چهارصد شهر ایران شناسایی شده است و مساحت بافتهای فرسوده کشور نیز به 77 هزار هکتار می رسد.

Share نسخه مخصوص چاپ