مسیر صفحه جاری : کمیسیون ها»آمار، اطلاعات، بررسی های فنی و صدور خدمات مهندسی»اعضاء
اخبار و رویدادها
  
عضویت در خبرنامه
نام
نام خانوادگی
ایـمیل

ذخیره اطلاعات
  
اعضای کمیسیون آمار، اطلاعات، بررسی های فنی و صدور خدمات فنی و مهندسی

1) مهندس امیر مهدی سارخانی (شرکت آذر ادمان) - رئیس کمیسیون

2) مهندس علی خادم حسینی (شرکت نهند) - نماینده هیات مدیره

3) مهندس حسن علیزاده توفیقی(شرکت تورک قیزیل قایا) - دبیر کمیسیون

4) مهندس محمد علی نجاری کهنمویی (شرکت اندیشه عمران) 

5) مهندس مهدی شعاری راد (شرکت ارک پولاد تبریز)

6) مهندس رسول اسماعیل پور

7) مهندس وحید جوادزاده اصل (شرکت کایا) 

8) مهندس بلوکی (شرکت ایستا بنا)

9) مهندس بابک برزگر (شرکت بتن کاوه آذربایجان)

  
بایگانی اخبار
کد مطلب : 320  |   تعداد نظرات: 0   |   تعداد بازدیدها: 7687   |   تاریخ درج: شنبه, مرداد 11, 1393   |   ساعت: 09:05 ق.ظ   |   منبع / نویسنده مطلب: روابط عمومی انجمن

 

تبعات منفی رکود مسکن حاصل از تورم

رییس انجمن انبوه سازان مسکن استان تهران گفت: متاسفانه مهار کردن تورم با رکود همراه شده و تبعات منفی همچون رکود بازار ساخت و ساز، از بین بردن اشتغال، تولید و بیکاری به دنبال داشته است.


حسن محتشم ضمن بیان این مطلب اذعان داشت: برای خارج شدن صنعت ساختمان از رکود فعلی باید این بخش هم مانند سایر بخش های اقتصادی کشور از صندوق توسعه ملی بهره مند شود و سهمیه ای از این صندوق به آن اختصاص یابد.
رییس انجمن انبوه سازان مسکن استان تهران افزود: برای اینکه نقدینگی در بازار مسکن ایجاد شود لازم است که وزارت راه و شهرسازی درخواست سهمیه از صندوق توسعه ملی را برای مسکن داشته باشد.
محتشم با بیان اینکه مسکن سازی در چند سال اخیر به دو بخش مسکن مهر و غیر مسکن مهر تقسیم شده است، اظهار داشت: متاسفانه بخش خصوصی مسکن سازی به خاطر چرخه کند نقدینگی متوقف شده و مسکن مهر نیز به دلیل افزایش قیمتی که داشته روند کندی را طی می کند. در واقع این نوسانات و افزایش قیمت و مهار تورم با سیاست رکودی باعث لطمه به بازار مسکن شده است.
وی در ادامه اظهارات خود عنوان کرد: در بخش مسکن سازی به دلیل عدم وجود نقدینگی، خرید و فروش مسکن روند کندی دارد و نهایتا به سمت توقف پیش می رود از این رو مردم در ساخت و سازها به مشارکت رو آورده اند.
نایب رییس کانون سراسری انبوه سازان مسکن کشور افزود: از این رو پیشنهاد انبوه سازان این است که برای خارج شدن صنعت ساختمان از رکود فعلی و جریان پیدا کردن نقدینگی در آن، مسکن نیز همانند سایر بخش ها از صندوق توسعه ملی بهره گیرد.
محتشم با اشاره به این که راهکارهایی همچون بورس و رهن ثانویه و لیزینگ برای بهبود وضعیت بازار مسکن پیشنهاد شده، گفت: اجرای این موارد نقش چندان مثبتی در بازار مسکن ایفا نخواهد کرد و لیزینگ با واسطه گری که دارد، بهره بیشتری به آن اضافه می شود و نهایتا این هزینه به قیمت تمام شده مسکن افزوده خواهد شد.
وی با بیان اینکه اگر در مهار تورم رکود نسبی اتفاق افتد، تورم نیز بهتر کنترل می شود ، اذعان داشت: مهار کردن تورم سیاستی است که دولت و کارشناسان و مسئولان ذی ربط آن را برعهده دارند و آن در حوزه مسئولیت صنوف خصوصی نیست؛ آنها فقط می توانند اعتراض خود را نسبت به راهکارهای مهار تورم اعلام کنند.
محتشم در پایان با اشاره به اینکه رکود برای جامعه، صنوف و تشکل ها مخرب و منفی است، خاطرنشان کرد: خوشبختانه دولت اخیرا اعلام کرده که چاره اندیشی کارشناسانه برای کم کردن تورم در نظر دارد و ما منتظر تحقق این امر هستیم.

Share نسخه مخصوص چاپ