مسیر صفحه جاری : کمیسیون ها»آموزش، تحقیقات و همایش های تخصصی»برنامه عملیاتی
اخبار و رویدادها
  
عضویت در خبرنامه
نام
نام خانوادگی
ایـمیل

ذخیره اطلاعات
  
برنامه های عملیاتی کمیسیون آموزش، تحقیقات و همایش های تخصصی

برنامه عملیاتی کمیسیون امور آموزش ، تحقیقات و همایش های تخصصی 
به طور کلی این کمیسیون را از لحاظ کارکرد به سه کار گروه زیر می توان تقسیم نمود:
الف : کارگروه آموزش های عمومی و تخصصی
ب : کارگروه تحقیقات و مطالعه
ج : کارگروه همایش های تخصصی و دوره های آموزشی

الف : کارگروه آموزش های عمومی و تخصصی
        شرح وظایف : ایجاد بستر لازم و اجرای دوره های آموزشی عمومی و تخصصی جهت آموزش مدیران،  کارکنان و پیمانکاران اعضای حقوقی و حقیقی در مرحله اول و افراد خارج از انجمن در مرحله دوم و اعطای مدارک لازم به آنها با اولویت استفاده از نیروهای داخلی انجمن ، و در مرحله دوم طی قرارداد با موسسات دولتی ، نهادها و موسسات خصوصی و با استفاده از حداکثر امکانات انجمن در جهت ارتقاء توان علمی و تخصصی اعضاء و کارکنان اعضاء با دید درآمد محور . 
     حوزه های فعالیت : 
-  اجرای دوره های عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهت مدیران .
-  اجرای دوره های عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهت کارکنان و پیمانکاران . 
-  اجرای دوره های عمومی و تخصصی بلند مدت با مدارک معتبر و کاربردی .
      پیشنهادهایی موردی برای این کارگروه :
1- عقد قرارداد با دانشگاه های دولتی ، آزاد ، علمی و کاربردی و موسسه مدیریت دولتی جهت تشکیل کلاسهایی شامل دوره های مدیریت ، ایزو ، حسابداری ، موارد دفتری  و . . . به صورت ارائه مدرس و استفاده از فضای انجمن همراه با اعطای مدرک رسمی .
2- عقد قرارداد با نهادهای دولتی مانند اداره دارایی جهت تنظیم اظهارنامه یا دفتر فنی استانداری جهت اخذ رتبه ساجات و . . .  .
3- عقد قرارداد با موسسه هایی مانند انجمن بتن یا روزنامه دنیای اقتصاد جهت برگزاری دوره های تخصصی در محل و اعطای مدرک .

 

4- عقد تفاهم نامه با نظام مهندسی جهت دخالت امتیاز مدارک ارائه شده از طرف انجمن در ترفیع پایه نظام مهندسی اعضاء یا برگزاری کلاسهای ارتقاء پایه اعضاء به صورت اختصاصی در محل انجمن .
5- برگزاری کلاسهای فنی و حرفه ای پیمانکاران در محل انجمن .

ب : کارگروه تحقیقات و مطالعه :
     شرح وظایف : انجام مطالعات و تحقیقات جهت بروز رسانی دانش علمی و اجرایی اعضا و اجرایی نمودن آنها و در برخی موارد انتقال آنها به دستگاههای دولتی.
حوزه های فعالیت:
1- برگزاری جلسات هم اندیشی با اعضای حقیقی و حقوقی و تجمیع نظرات آنها در خصوص مسایل مختلف تخصصی، فنی و اداری.
2- طبقه بندی مسایل تجمیع شده و انجام مطالعات و تحقیقات و تنظیم راه کارهای مورد نظر و تعامل و هم فکری با کمیسیون پی گیری های اداری و در نهایت انتقال راه کار های مورد نظر هیات مدیره انجمن .
3- انتقال راه کارهای تنظیم شده پس از تصویب در هیات مدیره به ارگان های دولتی و اطلاع رسانی آن به اعضاء.
ج : کارگروه همایش های تخصصی:
شرح وظایف :  برگزاری کلیه همایش های ادواری و موردی انجمن 
1- برنامه ریزی و برگزاری کلیه همایش های ادواری انجمن
2- برنامه ریزی و برگزاری همایش های تخصصی جهت ارتقاء توان علمی و عملی اعضا و کارکنان آنها.
3- برنامه ریزی  جهت شرکت در همایش ها و بازدید جمعی از نمایشگاه های داخلی و خارجی.

  
بایگانی اخبار
کد مطلب : 102  |   تعداد نظرات: 0   |   تعداد بازدیدها: 7571   |   تاریخ درج: دوشنبه, ارديبهشت 29, 1393   |   ساعت: 10:40 ق.ظ   |   منبع / نویسنده مطلب: روابط عمومی انجمن

 

درهای نظام مهندسی به روی همه باز است

حجت اله عامری : در دوره اخیر در پی این هستیم تا از ظرفیت‌های تمام مجموعه‌های مهندسی کشور در کنار نظام مهندسی ساختمان استفاده کنیم.


نائب رئیس اول سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور ضمن تاکید بر باز بودن درهای این سازمان بر روی همه فعالان صنعت ساختمان کشور گفت: در دوره اخیر در پی این هستیم تا از ظرفیت‌های تمام مجموعه‌های مهندسی کشور در کنار نظام مهندسی ساختمان استفاده کنیم.
حجت‌الله عامری در گفتگو با پیام ساختمان در خصوص نقش اخلاق و تعهدات انسانی در امور مهندسی گفت: هر قدر قوانین سختگیرانه‌ای داشته باشیم ولی افراد پایبند و متعهد به انجام کارشان نباشند اتفاق خاصی در این حوزه نمی‌افتد.
مهندس عامری افزود: حوزه کاری صنعت ساختمان بسیار وسیع است و از تولید مصالح تا کارگران فنی و تا حوزه مهندسی را در بر می‌گیرد که البته این حوزه‌ها نیاز به اصلاح اساسی دارند.
وی حوزه آموزش کارگران فنی را هم نیازمند اصلاح برشمرد و گفت: دولت با بودجه محدودی که دارد اقداماتی خوبی در این زمینه انجام داده که البته بسیار ناکافی بوده است.
وی افزود: من اعتقاد دارم باید برنامه‌هایی حداقل دو سه دهه‌ای برای اصلاح این امور بریزیم.
مهندس عامری در خصوص نقش فرهنگ در صنعت ساختمان گفت: برخی از کشورهای همسایه ایران که از نظر زیرساختی بعضا مشکلات عدیده‌ای هم دارند وقتی می‌خواهند بگویند ما توسعه‌یافته هستیم بخش بزرگی از سرمایه‌گذاری‌شان در صنعت ساختمان است.
وی افزود: اینها می‌خواهد مثل کشورهای توسعه یافته مدنیت و فرهنگشان را در ساختمان سازی به منصه ظهور و بروز بگذارند.
نائب رئیس اول سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به بروز حوادث و سوانح در صنعت ساختمان کشور گفت: در حال حاضر هر کسی مشکلات را به گردن دیگران می‌اندازد و از خودش سلب مسئولیت می‌کند.
مهندس عامری با طرح این سوال که مگر می‌شود کسی کار فنی بکند و هیچ مسئولیتی نداشته باشد؟ گفت: باید وظایف و مسئولیتها را بازتعریف کنیم.

Share نسخه مخصوص چاپ