مسیر صفحه جاری : کمیسیون ها»آموزش، تحقیقات و همایش های تخصصی»برنامه عملیاتی
اخبار و رویدادها
  
عضویت در خبرنامه
نام
نام خانوادگی
ایـمیل

ذخیره اطلاعات
  
برنامه های عملیاتی کمیسیون آموزش، تحقیقات و همایش های تخصصی

برنامه عملیاتی کمیسیون امور آموزش ، تحقیقات و همایش های تخصصی 
به طور کلی این کمیسیون را از لحاظ کارکرد به سه کار گروه زیر می توان تقسیم نمود:
الف : کارگروه آموزش های عمومی و تخصصی
ب : کارگروه تحقیقات و مطالعه
ج : کارگروه همایش های تخصصی و دوره های آموزشی

الف : کارگروه آموزش های عمومی و تخصصی
        شرح وظایف : ایجاد بستر لازم و اجرای دوره های آموزشی عمومی و تخصصی جهت آموزش مدیران،  کارکنان و پیمانکاران اعضای حقوقی و حقیقی در مرحله اول و افراد خارج از انجمن در مرحله دوم و اعطای مدارک لازم به آنها با اولویت استفاده از نیروهای داخلی انجمن ، و در مرحله دوم طی قرارداد با موسسات دولتی ، نهادها و موسسات خصوصی و با استفاده از حداکثر امکانات انجمن در جهت ارتقاء توان علمی و تخصصی اعضاء و کارکنان اعضاء با دید درآمد محور . 
     حوزه های فعالیت : 
-  اجرای دوره های عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهت مدیران .
-  اجرای دوره های عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهت کارکنان و پیمانکاران . 
-  اجرای دوره های عمومی و تخصصی بلند مدت با مدارک معتبر و کاربردی .
      پیشنهادهایی موردی برای این کارگروه :
1- عقد قرارداد با دانشگاه های دولتی ، آزاد ، علمی و کاربردی و موسسه مدیریت دولتی جهت تشکیل کلاسهایی شامل دوره های مدیریت ، ایزو ، حسابداری ، موارد دفتری  و . . . به صورت ارائه مدرس و استفاده از فضای انجمن همراه با اعطای مدرک رسمی .
2- عقد قرارداد با نهادهای دولتی مانند اداره دارایی جهت تنظیم اظهارنامه یا دفتر فنی استانداری جهت اخذ رتبه ساجات و . . .  .
3- عقد قرارداد با موسسه هایی مانند انجمن بتن یا روزنامه دنیای اقتصاد جهت برگزاری دوره های تخصصی در محل و اعطای مدرک .

 

4- عقد تفاهم نامه با نظام مهندسی جهت دخالت امتیاز مدارک ارائه شده از طرف انجمن در ترفیع پایه نظام مهندسی اعضاء یا برگزاری کلاسهای ارتقاء پایه اعضاء به صورت اختصاصی در محل انجمن .
5- برگزاری کلاسهای فنی و حرفه ای پیمانکاران در محل انجمن .

ب : کارگروه تحقیقات و مطالعه :
     شرح وظایف : انجام مطالعات و تحقیقات جهت بروز رسانی دانش علمی و اجرایی اعضا و اجرایی نمودن آنها و در برخی موارد انتقال آنها به دستگاههای دولتی.
حوزه های فعالیت:
1- برگزاری جلسات هم اندیشی با اعضای حقیقی و حقوقی و تجمیع نظرات آنها در خصوص مسایل مختلف تخصصی، فنی و اداری.
2- طبقه بندی مسایل تجمیع شده و انجام مطالعات و تحقیقات و تنظیم راه کارهای مورد نظر و تعامل و هم فکری با کمیسیون پی گیری های اداری و در نهایت انتقال راه کار های مورد نظر هیات مدیره انجمن .
3- انتقال راه کارهای تنظیم شده پس از تصویب در هیات مدیره به ارگان های دولتی و اطلاع رسانی آن به اعضاء.
ج : کارگروه همایش های تخصصی:
شرح وظایف :  برگزاری کلیه همایش های ادواری و موردی انجمن 
1- برنامه ریزی و برگزاری کلیه همایش های ادواری انجمن
2- برنامه ریزی و برگزاری همایش های تخصصی جهت ارتقاء توان علمی و عملی اعضا و کارکنان آنها.
3- برنامه ریزی  جهت شرکت در همایش ها و بازدید جمعی از نمایشگاه های داخلی و خارجی.

  
بایگانی اخبار
کد مطلب : 104  |   تعداد نظرات: 0   |   تعداد بازدیدها: 7597   |   تاریخ درج: دوشنبه, ارديبهشت 29, 1393   |   ساعت: 10:48 ق.ظ   |   منبع / نویسنده مطلب: روابط عمومی انجمن

 

پیشنهاد انبوه سازان برای اجرای مسکن اجتماعی چیست؟

 توجه به اصل 31 قانون اساسی برگرفته از مکتب اقتصادی اسلام، داشتن مسکن برای هر خانواده ایرانی لازم و ضروری است.


صما گزارش می دهد:

مسکن اجتماعی یکی از برنامه‌هایی است که از سوی وزارت راه و شهرسازی برای تامین مسکن مورد نیاز در سراسرکشور مطرح شده است، اما این طرح در حال بررسی کامل است و وزارت راه و شهرسازی تا به اجماع دقیق از آن نرسد در کشور اجرا نمی شود.
در این میان با توجه به اهمیت موضوع خبرنگار" صما" نظر برخی از انبوه سازان را به عنوان ناوگان بزرگ اجرای پروژه های بزرگ کشوری و نیز با توجه به تجربیات کثیر آنها در امر ساخت و ساز مسکن در راستای بهتر اجرا شدن طرح مسکن اجتماعی در استان ها  جویا شد که در زیر می خوانید.
ارائه تسهیلات بانکی بالا و دوره بازپرداخت طولانی باشد
رییس انجمن انبوه سازان استان چهارمحال و بختیاری پیشنهاد خود را به دولت برای بهتر اجرا شدن طرح مسکن اجتماعی در کشور اعلام کرد و گفت: طرح مسکن اجتماعی برای اقشار کم درآمد جامعه تعیین شده است و از آنجایی که قدرت خرید این اقشار برای خرید مسکن محدود است، دولت باید واحدهای مسکن اجتماعی را با تسهیلات بانکی بالا و دوره بازپرداخت طولانی در اختیار متقاضیان مسکن اجتماعی قرار دهد.
غلام عباس جمشیدی در این راستا افزود: قشر ضعیف جامعه در خیلی از شهرهای کوچک توان تامین 10 میلیون تومان را هم برای تهیه مسکن ندارند و دولت در طرح مسکن اجتماعی باید با در نظر گرفتن توان این اقشار به فکر خانه دار کردن آنها باشد و حتما به تسهیلات بانکی بالا و نیز مدت بازپرداخت طولانی آن برای این افراد توجه کند تا طرح با موفقیت در سراسر کشور اجرا شود.
طرح بومی به هر استان اختصاص یابد
رییس انجمن انبوه سازان استان یزد در خصوص طرح مسکن اجتماعی و بهتر اجرا شدن آن در کشور گفت: دولت باید برای هر منطقه و استانی، به صورت جداگانه طرح تامین مسکن بدهد و یک نسخه کلی نمی تواند تامین کننده مسکن در کشور باشد.
محمدمهدی شرافت با اشاره به ایرادات وارد شده به مسکن مهر اظهار داشت: جدایی از تخصصی بودن این طرح، کلی بودن نسخه این طرح بود که به سراسر استان ها ابلاغ شد.
وی کلی بودن طرح مسکن  اجتماعی را مشکل اصلی این طرح خواند و گفت: این طرح با توجه به نقطه نظرات محلی اخذ نشده و باید طرح بومی هر استان ارائه داده شود.
 شرافت تاکید کرد: طرح مسکن اجتماعی باید با توجه به نسبت جمعیت هر استان، ساختمان های مسکونی موجود و با همکاری شهرداری های هر استان اجرا شود.
وی طرح مسکن اجتماعی را خوب و مبسوط به سابقه عنوان کرد و پیشنهاد کرد: بهتر است متولیان اجرای این طرح مسئولان محلی و مخصوصا تشکل های صنفی باسابقه و با شناسنامه باشند و دولت برای اجرای این طرح اختیار بیشتری به آنها دهد. همچنین اگر سرعتی که در اجرای طرح مسکن مهر بود در مسکن اجتماعی نباشد، این طرح در کشور موفق می شود.
مسکن اجتماعی طرحی ست که در کشور اجرا شده است
رییس انجمن انبوه سازان استان خراسان رضویبا اشاره به تجربیات گذشته در اجرای مسکن های حمایتی، عمومی، استیجاری در کشور گفت: در سال های گذشته در شهر مشهد 2500 واحد مسکن عمومی و استیجاری ساخته شد که طرح بسیار موفقی بود و طرح مسکن مهر دولت هم نیز براساس همین تجربیات باید پیش می رفت که در برخی استان ها با شکست روبه رو شد.
علی بمانی با اطمینان خاطر اذعان داشت: به نظر من قطعا طرح مسکن اجتماعی با تجربیات تلخ مسکن مهر رو به رو نمی شود و با موفقیت در کشور اجرا می شود؛ چراکه آسیب شناسی های دقیقی در وزارت راه و شهرسازی برای اجرای بهتر طرح مسکن اجتماعی صورت گرفته است.
شرط موفقیت؛ احداث در مکان درست
همچنین رئیس انجمن انبوه سازان استان کرمانشاه با اشاره به مکان یابی نادرست در طرح مسکن مهر گفت: اگر دولت طرح مسکن اجتماعی را در مکانی مناسب و مطمئن ازجمله بافت های فرسوده اجرا کند ، طرح موفقی در کشور اجرا می شود.
منصور طاقه ای دراین راستا ادامه داد: اجرای مسکن اجتماعی در بافتهای فرسوده از گسترش بی رویه شهرها جلوگیری می کند و نیز باتوجه به وجود زیرساخت های لازم در این مکان ها از هزینه های بیرویه دولت و شهرداری ها کاسته می شود.
وی یادآورشد: وزارت راه و شهرسازی باید از تجربیات شرکت هایی که در پروژه مسکن مهر موفق عمل کردند نیز در اجرای طرح مسکن اجتماعی در سراسر کشور استفاده کند.

Share نسخه مخصوص چاپ