مسیر صفحه جاری : کمیسیون ها»آموزش، تحقیقات و همایش های تخصصی»برنامه عملیاتی
اخبار و رویدادها
  
عضویت در خبرنامه
نام
نام خانوادگی
ایـمیل

ذخیره اطلاعات
  
برنامه های عملیاتی کمیسیون آموزش، تحقیقات و همایش های تخصصی

برنامه عملیاتی کمیسیون امور آموزش ، تحقیقات و همایش های تخصصی 
به طور کلی این کمیسیون را از لحاظ کارکرد به سه کار گروه زیر می توان تقسیم نمود:
الف : کارگروه آموزش های عمومی و تخصصی
ب : کارگروه تحقیقات و مطالعه
ج : کارگروه همایش های تخصصی و دوره های آموزشی

الف : کارگروه آموزش های عمومی و تخصصی
        شرح وظایف : ایجاد بستر لازم و اجرای دوره های آموزشی عمومی و تخصصی جهت آموزش مدیران،  کارکنان و پیمانکاران اعضای حقوقی و حقیقی در مرحله اول و افراد خارج از انجمن در مرحله دوم و اعطای مدارک لازم به آنها با اولویت استفاده از نیروهای داخلی انجمن ، و در مرحله دوم طی قرارداد با موسسات دولتی ، نهادها و موسسات خصوصی و با استفاده از حداکثر امکانات انجمن در جهت ارتقاء توان علمی و تخصصی اعضاء و کارکنان اعضاء با دید درآمد محور . 
     حوزه های فعالیت : 
-  اجرای دوره های عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهت مدیران .
-  اجرای دوره های عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهت کارکنان و پیمانکاران . 
-  اجرای دوره های عمومی و تخصصی بلند مدت با مدارک معتبر و کاربردی .
      پیشنهادهایی موردی برای این کارگروه :
1- عقد قرارداد با دانشگاه های دولتی ، آزاد ، علمی و کاربردی و موسسه مدیریت دولتی جهت تشکیل کلاسهایی شامل دوره های مدیریت ، ایزو ، حسابداری ، موارد دفتری  و . . . به صورت ارائه مدرس و استفاده از فضای انجمن همراه با اعطای مدرک رسمی .
2- عقد قرارداد با نهادهای دولتی مانند اداره دارایی جهت تنظیم اظهارنامه یا دفتر فنی استانداری جهت اخذ رتبه ساجات و . . .  .
3- عقد قرارداد با موسسه هایی مانند انجمن بتن یا روزنامه دنیای اقتصاد جهت برگزاری دوره های تخصصی در محل و اعطای مدرک .

 

4- عقد تفاهم نامه با نظام مهندسی جهت دخالت امتیاز مدارک ارائه شده از طرف انجمن در ترفیع پایه نظام مهندسی اعضاء یا برگزاری کلاسهای ارتقاء پایه اعضاء به صورت اختصاصی در محل انجمن .
5- برگزاری کلاسهای فنی و حرفه ای پیمانکاران در محل انجمن .

ب : کارگروه تحقیقات و مطالعه :
     شرح وظایف : انجام مطالعات و تحقیقات جهت بروز رسانی دانش علمی و اجرایی اعضا و اجرایی نمودن آنها و در برخی موارد انتقال آنها به دستگاههای دولتی.
حوزه های فعالیت:
1- برگزاری جلسات هم اندیشی با اعضای حقیقی و حقوقی و تجمیع نظرات آنها در خصوص مسایل مختلف تخصصی، فنی و اداری.
2- طبقه بندی مسایل تجمیع شده و انجام مطالعات و تحقیقات و تنظیم راه کارهای مورد نظر و تعامل و هم فکری با کمیسیون پی گیری های اداری و در نهایت انتقال راه کار های مورد نظر هیات مدیره انجمن .
3- انتقال راه کارهای تنظیم شده پس از تصویب در هیات مدیره به ارگان های دولتی و اطلاع رسانی آن به اعضاء.
ج : کارگروه همایش های تخصصی:
شرح وظایف :  برگزاری کلیه همایش های ادواری و موردی انجمن 
1- برنامه ریزی و برگزاری کلیه همایش های ادواری انجمن
2- برنامه ریزی و برگزاری همایش های تخصصی جهت ارتقاء توان علمی و عملی اعضا و کارکنان آنها.
3- برنامه ریزی  جهت شرکت در همایش ها و بازدید جمعی از نمایشگاه های داخلی و خارجی.

  
بایگانی اخبار
کد مطلب : 118  |   تعداد نظرات: 0   |   تعداد بازدیدها: 6346   |   تاریخ درج: پنجشنبه, خرداد 01, 1393   |   ساعت: 09:04 ق.ظ   |   منبع / نویسنده مطلب: روابط عمومی انجمن

 

يک درصد جمعيت دنيا هستيم اما 6 درصد تلفات جاني زلزله را داريم

معاون بازسازي و بازتواني سازمان مديريت بحران کشور گفت: جمعيت ايران در طول صد سال گذشته همواره حدود يک درصد جمعيت دنيا بوده است اما متاسفانه تلفات جاني ناشي از زلزله و حوادث طبيعي در آن حدود 6 درصد تلفات جاني از کل دنيا بوده است.


محمدفريد لطيفي در اولين همايش مهندسي زلزله، بهسازي و مقاوم سازي لرزه اي سازه ها در دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي در تشريح طرح جامع کاهش خطرپذيري کشور که در حال تدوين است گفت: در سيستم جامع مديريت بحران به برنامه‌ريزي، سازماندهي، بهره‌وري بهينه از منابع، آموزش و تمرين و کسب مهارت هاي تخصصي توجه ويژه شده است.

وي با اشاره به اقدامات به عمل آمده در خصوص تقويت مديريت بحران در کشور گفت: برنامه ريزي لازم جهت احداث 31 مرکز  کاملا مقاوم مديريت و کنترل حوادث از سال 1386 در مراکز 31 استان کشور با پيش بيني امکانات، آب، سوخت، برق اضطراري(براي حداقل يک هفته) و امکان فرود چرخبال و سالن عمليات (مانيتورينگ) و امکان برقراري ارتباط آنلاين از منطقه حادثه ديده و ارتباط با مراکز مديريت بحران استان‌هاي معين و ساير استان‌ها فراهم گرديده است که تا کنون اين مراکز در 18 استان کشور تکميل و در ساير استان‌ها در مراحل ساخت مي باشد.

لطيفي افزود: به منظور ايجاد شبکه مديريت بحران در شهرهاي بالاي 50 هزار نفر جمعيت، برنامه احداث 1000 پايگاه چند منظوره مديريت بحران در سطح کشور از سال 1387 به اجرا درآمده که تا کنون 270 پايگاه در سطح شهرهاي بالاي 50 هزار نفر جمعيت ساخته شده و يا در حال ساخت مي باشد؛ اين مراکز مجهز به سالن ورزشي ، کلاس آموزشي ، اورژانس ، آتش نشاني و اتاق مديريت بحران مي باشند.

Share نسخه مخصوص چاپ