مسیر صفحه جاری : کمیسیون ها»آموزش، تحقیقات و همایش های تخصصی»برنامه عملیاتی
اخبار و رویدادها
  
عضویت در خبرنامه
نام
نام خانوادگی
ایـمیل

ذخیره اطلاعات
  
برنامه های عملیاتی کمیسیون آموزش، تحقیقات و همایش های تخصصی

برنامه عملیاتی کمیسیون امور آموزش ، تحقیقات و همایش های تخصصی 
به طور کلی این کمیسیون را از لحاظ کارکرد به سه کار گروه زیر می توان تقسیم نمود:
الف : کارگروه آموزش های عمومی و تخصصی
ب : کارگروه تحقیقات و مطالعه
ج : کارگروه همایش های تخصصی و دوره های آموزشی

الف : کارگروه آموزش های عمومی و تخصصی
        شرح وظایف : ایجاد بستر لازم و اجرای دوره های آموزشی عمومی و تخصصی جهت آموزش مدیران،  کارکنان و پیمانکاران اعضای حقوقی و حقیقی در مرحله اول و افراد خارج از انجمن در مرحله دوم و اعطای مدارک لازم به آنها با اولویت استفاده از نیروهای داخلی انجمن ، و در مرحله دوم طی قرارداد با موسسات دولتی ، نهادها و موسسات خصوصی و با استفاده از حداکثر امکانات انجمن در جهت ارتقاء توان علمی و تخصصی اعضاء و کارکنان اعضاء با دید درآمد محور . 
     حوزه های فعالیت : 
-  اجرای دوره های عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهت مدیران .
-  اجرای دوره های عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهت کارکنان و پیمانکاران . 
-  اجرای دوره های عمومی و تخصصی بلند مدت با مدارک معتبر و کاربردی .
      پیشنهادهایی موردی برای این کارگروه :
1- عقد قرارداد با دانشگاه های دولتی ، آزاد ، علمی و کاربردی و موسسه مدیریت دولتی جهت تشکیل کلاسهایی شامل دوره های مدیریت ، ایزو ، حسابداری ، موارد دفتری  و . . . به صورت ارائه مدرس و استفاده از فضای انجمن همراه با اعطای مدرک رسمی .
2- عقد قرارداد با نهادهای دولتی مانند اداره دارایی جهت تنظیم اظهارنامه یا دفتر فنی استانداری جهت اخذ رتبه ساجات و . . .  .
3- عقد قرارداد با موسسه هایی مانند انجمن بتن یا روزنامه دنیای اقتصاد جهت برگزاری دوره های تخصصی در محل و اعطای مدرک .

 

4- عقد تفاهم نامه با نظام مهندسی جهت دخالت امتیاز مدارک ارائه شده از طرف انجمن در ترفیع پایه نظام مهندسی اعضاء یا برگزاری کلاسهای ارتقاء پایه اعضاء به صورت اختصاصی در محل انجمن .
5- برگزاری کلاسهای فنی و حرفه ای پیمانکاران در محل انجمن .

ب : کارگروه تحقیقات و مطالعه :
     شرح وظایف : انجام مطالعات و تحقیقات جهت بروز رسانی دانش علمی و اجرایی اعضا و اجرایی نمودن آنها و در برخی موارد انتقال آنها به دستگاههای دولتی.
حوزه های فعالیت:
1- برگزاری جلسات هم اندیشی با اعضای حقیقی و حقوقی و تجمیع نظرات آنها در خصوص مسایل مختلف تخصصی، فنی و اداری.
2- طبقه بندی مسایل تجمیع شده و انجام مطالعات و تحقیقات و تنظیم راه کارهای مورد نظر و تعامل و هم فکری با کمیسیون پی گیری های اداری و در نهایت انتقال راه کار های مورد نظر هیات مدیره انجمن .
3- انتقال راه کارهای تنظیم شده پس از تصویب در هیات مدیره به ارگان های دولتی و اطلاع رسانی آن به اعضاء.
ج : کارگروه همایش های تخصصی:
شرح وظایف :  برگزاری کلیه همایش های ادواری و موردی انجمن 
1- برنامه ریزی و برگزاری کلیه همایش های ادواری انجمن
2- برنامه ریزی و برگزاری همایش های تخصصی جهت ارتقاء توان علمی و عملی اعضا و کارکنان آنها.
3- برنامه ریزی  جهت شرکت در همایش ها و بازدید جمعی از نمایشگاه های داخلی و خارجی.

  
بایگانی اخبار
کد مطلب : 131  |   تعداد نظرات: 0   |   تعداد بازدیدها: 6584   |   تاریخ درج: دوشنبه, خرداد 05, 1393   |   ساعت: 09:21 ق.ظ   |   منبع / نویسنده مطلب: روابط عمومی انجمن

 

شهرداری عامل بی‌رغبتی انبوه‌سازان برای حضور در پروژه‌های مشارکتی

از زمانی که دولت بودجه شهرداری ها را قطع و تامین بودجه این ارگان را به خود آنها واگذار کرد ، فروش تراکم در شهرها به عنوان سهل الوصول ترین منبع ریالی برای شهرداری ها تبدیل شد.


شهرداری ها نیز بعد از آن از طریق دو ردیف درآمدی برنامه های پایدار و ناپایدار به منظور تامین بودجه اعمال کردند که از طرح های ناپایدار شهرداری ها می توان به کسب درآمد از محل «فروش‌تراکم» و «تغییر‌کاربری» اشاره کرد.
این در حالی ست که به تازگی در دستور کار شورای شهر پیش بینی شده است حجم ریالی «فروش ‌تراکم» و «تغییر‌ کاربری» نسبت به سال‌های قبل، محدودتر شود و به ازای کاهش این 2 نوع درآمد ناپایدار، منابع جدید و پایداری همچون اجرای پروژه ‌های مشارکتی و سرمایه‌ گذاری بین شهرداری و بخش ‌‌خصوصی، انجام گیرد.
از آنجایی که انبوه سازان یکی از ارکان مهم خصوصی کشور در بخش مسکن شهرسازی به شمار می روند، نظرات متفاوتی را نسبت به این منابع جدید و پایدار و نیز مشارکت بخش خصوصی با شهرداری دارند ، اما در این بین آیا می توانیم شاهد همکاری ارزنده ای بین شهرداری ها و این عضو مهم در بخش خصوصی در راستای اجرای پروژه‌های مشارکتی باشیم؟
این درحالی است که رییس انجمن انبوه سازان استان فارس در گفت و گو با "صما"طرح مشارکت شهرداری ها با بخش خصوصی در اجرای پروژه ها را مثبت خواند و پیش بینی کرد: متاسفانه این طرح در استان فارس عملیاتی نخواهد شد.
علی محمد حسام دلیل اجرایی نشدن این موضوع در استان فارس را سود آوری یک جانبه به نفع شهرداری ها دانست و خاطر نشان کرد: شهرداری ها پروژه ها را به دو بخش سودآور و کم سودرسان تقسیم می کنند و مسلما پروژه های با سود بالا را خود انتخاب می کنند و دیگر پروژه ها را به انبوه سازان واگذار می کنند و همین عامل منجر به بی رغبتی انبوه سازان به سرمایه گذاری و مشارکت با این ارگان می شود.
وی با اشاره به رابطه سازننده انبوه سازان فارس با شهرداری این استان اذعان داشت : شرط مشارکت انبوه سازان  استان فارس با شهرداری، واگذاری پروژه های مطلوب به انبوه سازان است.
در این راستا رییس انجمن انبوه سازان استان اصفهان به خبرنگار «صما» گفت: موضوع درآمد پایدار شهرداری ها یک بحث کهنه که در ادوار مختلف مطرح شده و بحث دیروز و امروز نیست. مهدی جعفرپیشه اظهار داشت: حذف درآمد ناپایدار شهرداری ها مشابه  بحث کم کردن وابستگی بودجه کشور به نفت است که از اوایل انقلاب تا به امروز گفته شده اما هیچ وقت جامعه عمل نپوشیده است.
وی در زمینه مشارکت انبوه سازان با شهرداری ها بیان کرد: مشارکت انبوه سازان شهرهای بزرگ مثل تهران، اصفهان، مشهد با شهرداری ها همواره وجود داشته است اما تامین بودجه شهرداری ها از این طریق یک مکانیزم زمان بر و سخت است.
جعفرپیشه در این راستا اذعان داشت: در تامین بودجه از راه مشارکت، طرف مقابل شهرداری یک فرد اقتصادی ، همچون انبوه ساز و سرمایه گذاران بخش خصوصی است و چون از ساخت تا فروش پروژه ها زمان زیادی را می طلبد ، این راه زمان بر است  ولی در تراکم فروختن، طرف شهرداری ها مجبور به پرداخت بهای نرخ تراکم به این ارگان است؛ در نتیجه دستیابی زودتر به سرمایه برای شهرداری اتفاق می افتد و از این رو منابعی مناسب هنوز جایگزین منابع ناپایدار فعلی نشده است.
رییس انجمن انبوه سازان استان اصفهان آمادگی همکاری این انجمن را با شهرداری اصفهان اعلام کرد و گفت: در حال حاضر ما رابطه خوبی با شهرداری استان داریم و با توجه به همکاری های موفق قبل در زمینه پروژه های مسکونی و مسکونی-اداری آماده همکاری در پروژه های بزرگ شهری با این ارگان هستیم، اما باید در نظر داشت حجم این همکاری خیلی بالا نیست که جوابگوی بودجه شهرداری باشد.
وی در این خصوص یادآور شد: رایزنی هایی نیز با شهرداری استان انجام شده است که  در راستای پروژه های بزرگ شهری مثل کتابخانه ها و فرهنگسراها و دیگر خدمات ارزنده است.

Share نسخه مخصوص چاپ