مسیر صفحه جاری : کمیسیون ها»آموزش، تحقیقات و همایش های تخصصی»برنامه عملیاتی
اخبار و رویدادها
  
عضویت در خبرنامه
نام
نام خانوادگی
ایـمیل

ذخیره اطلاعات
  
برنامه های عملیاتی کمیسیون آموزش، تحقیقات و همایش های تخصصی

برنامه عملیاتی کمیسیون امور آموزش ، تحقیقات و همایش های تخصصی 
به طور کلی این کمیسیون را از لحاظ کارکرد به سه کار گروه زیر می توان تقسیم نمود:
الف : کارگروه آموزش های عمومی و تخصصی
ب : کارگروه تحقیقات و مطالعه
ج : کارگروه همایش های تخصصی و دوره های آموزشی

الف : کارگروه آموزش های عمومی و تخصصی
        شرح وظایف : ایجاد بستر لازم و اجرای دوره های آموزشی عمومی و تخصصی جهت آموزش مدیران،  کارکنان و پیمانکاران اعضای حقوقی و حقیقی در مرحله اول و افراد خارج از انجمن در مرحله دوم و اعطای مدارک لازم به آنها با اولویت استفاده از نیروهای داخلی انجمن ، و در مرحله دوم طی قرارداد با موسسات دولتی ، نهادها و موسسات خصوصی و با استفاده از حداکثر امکانات انجمن در جهت ارتقاء توان علمی و تخصصی اعضاء و کارکنان اعضاء با دید درآمد محور . 
     حوزه های فعالیت : 
-  اجرای دوره های عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهت مدیران .
-  اجرای دوره های عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهت کارکنان و پیمانکاران . 
-  اجرای دوره های عمومی و تخصصی بلند مدت با مدارک معتبر و کاربردی .
      پیشنهادهایی موردی برای این کارگروه :
1- عقد قرارداد با دانشگاه های دولتی ، آزاد ، علمی و کاربردی و موسسه مدیریت دولتی جهت تشکیل کلاسهایی شامل دوره های مدیریت ، ایزو ، حسابداری ، موارد دفتری  و . . . به صورت ارائه مدرس و استفاده از فضای انجمن همراه با اعطای مدرک رسمی .
2- عقد قرارداد با نهادهای دولتی مانند اداره دارایی جهت تنظیم اظهارنامه یا دفتر فنی استانداری جهت اخذ رتبه ساجات و . . .  .
3- عقد قرارداد با موسسه هایی مانند انجمن بتن یا روزنامه دنیای اقتصاد جهت برگزاری دوره های تخصصی در محل و اعطای مدرک .

 

4- عقد تفاهم نامه با نظام مهندسی جهت دخالت امتیاز مدارک ارائه شده از طرف انجمن در ترفیع پایه نظام مهندسی اعضاء یا برگزاری کلاسهای ارتقاء پایه اعضاء به صورت اختصاصی در محل انجمن .
5- برگزاری کلاسهای فنی و حرفه ای پیمانکاران در محل انجمن .

ب : کارگروه تحقیقات و مطالعه :
     شرح وظایف : انجام مطالعات و تحقیقات جهت بروز رسانی دانش علمی و اجرایی اعضا و اجرایی نمودن آنها و در برخی موارد انتقال آنها به دستگاههای دولتی.
حوزه های فعالیت:
1- برگزاری جلسات هم اندیشی با اعضای حقیقی و حقوقی و تجمیع نظرات آنها در خصوص مسایل مختلف تخصصی، فنی و اداری.
2- طبقه بندی مسایل تجمیع شده و انجام مطالعات و تحقیقات و تنظیم راه کارهای مورد نظر و تعامل و هم فکری با کمیسیون پی گیری های اداری و در نهایت انتقال راه کار های مورد نظر هیات مدیره انجمن .
3- انتقال راه کارهای تنظیم شده پس از تصویب در هیات مدیره به ارگان های دولتی و اطلاع رسانی آن به اعضاء.
ج : کارگروه همایش های تخصصی:
شرح وظایف :  برگزاری کلیه همایش های ادواری و موردی انجمن 
1- برنامه ریزی و برگزاری کلیه همایش های ادواری انجمن
2- برنامه ریزی و برگزاری همایش های تخصصی جهت ارتقاء توان علمی و عملی اعضا و کارکنان آنها.
3- برنامه ریزی  جهت شرکت در همایش ها و بازدید جمعی از نمایشگاه های داخلی و خارجی.

  
بایگانی اخبار
کد مطلب : 404  |   تعداد نظرات: 0   |   تعداد بازدیدها: 8415   |   تاریخ درج: چهارشنبه, مهر 23, 1393   |   ساعت: 02:51 ب.ظ   |   منبع / نویسنده مطلب: روابط عمومی انجمن

 

اعتراض کانون سراسری انبوه سازان به مصوبه جدید مجلس در خصوص بیمه کارگران ساختمانی

در نامه ای خطاب به ریاست مجلس شورای اسلامی مطرح گردید


 

بسمه تعالی

جناب آقای دکتر لاریجانی

ریاست محترم مجلس شورای اسلامی

با سلام و احترام

پیرو نامه شماره 4761/س/ک مورخ 1/6/93 و نامه شماره 4766/س/ک مورخ 4/6/93 در خصوص اصلاح ماده 5 قانون بیمه اجتماعی کارگران ساختمانی و با توجه به اصلاحات انجام شده توسط نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی پس از اعلام نظر شورای محترم نگهبان پیرامون مصوبه مجلس که منجر به اصلاح عبارتی ماده 5،حذف تبصره 1 و اصلاج تبصره 4 گردید، یادآوری و تاکید مجدد بر نکات ذیل ضروری به نظر می رسد:

1 – متأسفانه با حذف تبصره 1 که عبارت (تمامی کارگران ساختمانی) در آن گنجانده شده بود و ابقاء عبارت ( کارگران ساختمانی دارای پروانه مهارت و اشتغال ) در ماده 5، عملً تعداد کثیری از کارگران مستحق شمول بیمه از دریافت خدمات مربوطه محروم می شوند. قبلاً و در نامه های فوق الذکر نیز مؤکداً درخواست گردیده بود که کارگران ساختمانی با ارائه لیست از سوی کارفرما جهت دریافت خدمات بیمه ای،  به سازمان تأمین اجتماعی معرفی شوند و این سازمان ملزم باشد تا مطابق لیست ارائه شده اقدام به بیمه نمودن کارگران نماید که مع الأسف نه تنها این مسئله مورد عنایت نمایندگان محترم قرار نگرفته بلکه تبصره یک نیز بدلیل مغایرت ردیف های بودجه ای با اصل 75 قانون اساسی حذف گردیده که عبارت ( تمامی کارگران ) نیز درون آن بوده است.بدین ترتیب هیچ تضمینی برای بیمه شدن همه کارگران شاغل در پروژه های ساختمانی وجود ندارد.

2 – قبلاً نیز این سوال مطرح گردیده و هیچ پاسخی دریافت نشده بود که مبنای تعیین رقم 12 درصد عوارض و درآمد ناشی از صدور پروانه که به عنوان معادل سهم کارفرما از حق بیمه کارگران لحاظ شده چیست؟ در صورتی که رقم مذکور از 20 درصد سهم کارفرما که مصرح تبصره 1 ماده 28 قانون تامین اجتماعی است بیشتر شود، نقض قانون بالادستی صورت گرفته و اگر کمتر شود                  

مابه التفاوت مبلغ دریافتی و مبلغ مورد نیاز جهت بیمه کارگران از چه طریقی جبران خواهد شد؟ و در این صورت تکلیف مابقی کارگران عزیز ساختمانی چه خواهد بود؟

3 – عدم تعیین سقف برای دریافت معادل 12 درصد عوارض به عنوان سهم کارفرما قطعاً اجحاف آشکاری به کارفرمایان خواهد بود و مسلماً بر قیمت تمام شده مسکن تاثیر مستقیمی خواهد گذاشت.به هنگام بررسی این طرح در کمیسیونها ، نمایندگان محترم با تعیین سقف 5/3 درصد حداقل دستمزد ماهانه

کارگران موافقت نموده بودند لیکن چه در هنگام تصویب و چه در زمان اصلاح مصوبه هیچ گونه قید و سقفی برای این مبلغ در نظر گرفته نشد که این مورد نیز بر ابهامات مصوبه اخیر مجلس افزوده است.

4 – بدیهی است تغییر 4 درصد حداقل دستمزد روزانه کارگران در قانون بیمه بیمه اجباری کارگران ساختمانی مصوب 1352 به 4 درصد حداقل دستمزد ماهانه کارگران در قانون بیمه های اجتماعی کارگران ساختمانی مصوب 1386 به دلیل تحت شمول قرار دادن کلیه کارگران ساختمانی با همه خدمات تامین اجتماعی بوده است.لیکن سوال اینجاست که با وجود این افزایش 30 برابری چرا هنوز تمامی کارگران ساختمانی قادر به استفاده از این خدمات نمی باشند؟

5 - بر اساس ماده 148 قانون کار ، کارفرما موظف به بیمه نمودن کلیه کارگران شاغل در واحد های خود می باشد اما با تصویب این قانون عملاً بسیاری از کارگران ساختمانی از خدمات بیمه بی بهره خواهند ماند و در صورت شکایت این افراد،کارفرما بنا به ماده قانونی مذکور محکوم خواهد گردید در حالیکه تقصیری از این بابت متوجه کارفرما نیست و کل رقم مربوط به بیمه کارگران شاغل در واحد وی در ابتدای پروژه از کارفرما دریافت می گردد.

با توجه به اینکه هدف طراحان محترم طرح اصلاح ماده 5 قانون بیمه های اجتماعی کارگران ساختمانی افزایش تعداد کارگران تحت پوشش خدمات تامین اجتماعی و افزایش اشتغال برای نیروهای شاغل در صنعت ساختمان و کاهش هزینه های تمام شده مسکن بوده است، موارد فوق الذکر در عمل مسیر تحقق این اهداف را مسدود نموده و موجبات نارضایتی خیل عظیم کارگران ساختمانی و تشدید فشارهای اجتماعی و سیاسی بر دولت و مجلس را فراهم خواهد آورد.

علیهذا خواهشمند است با امعان نظر به موارد یاد شده نسبت به رفع شبهات و ایرادات اساسی این مصوبه مساعدت لازم را مبذول فرمایید.    

                                                                                                         جمشید برزگر

                                                                                        رئیس هیأت مدیره کانون انبوه سازان ایران

                                                                                                

رونوشت:

- شورای محترم نگهبان

- جناب آقای دکتر فرهنگی عضو محترم هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی

- کمیسیون های محترم: بهداشت و درمان- صنایع و معادن- عمران- اجتماعی- برنامه و بودجه

Share نسخه مخصوص چاپ