مسیر صفحه جاری : کمیسیون ها»آموزش، تحقیقات و همایش های تخصصی»برنامه عملیاتی
اخبار و رویدادها
  
عضویت در خبرنامه
نام
نام خانوادگی
ایـمیل

ذخیره اطلاعات
  
برنامه های عملیاتی کمیسیون آموزش، تحقیقات و همایش های تخصصی

برنامه عملیاتی کمیسیون امور آموزش ، تحقیقات و همایش های تخصصی 
به طور کلی این کمیسیون را از لحاظ کارکرد به سه کار گروه زیر می توان تقسیم نمود:
الف : کارگروه آموزش های عمومی و تخصصی
ب : کارگروه تحقیقات و مطالعه
ج : کارگروه همایش های تخصصی و دوره های آموزشی

الف : کارگروه آموزش های عمومی و تخصصی
        شرح وظایف : ایجاد بستر لازم و اجرای دوره های آموزشی عمومی و تخصصی جهت آموزش مدیران،  کارکنان و پیمانکاران اعضای حقوقی و حقیقی در مرحله اول و افراد خارج از انجمن در مرحله دوم و اعطای مدارک لازم به آنها با اولویت استفاده از نیروهای داخلی انجمن ، و در مرحله دوم طی قرارداد با موسسات دولتی ، نهادها و موسسات خصوصی و با استفاده از حداکثر امکانات انجمن در جهت ارتقاء توان علمی و تخصصی اعضاء و کارکنان اعضاء با دید درآمد محور . 
     حوزه های فعالیت : 
-  اجرای دوره های عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهت مدیران .
-  اجرای دوره های عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهت کارکنان و پیمانکاران . 
-  اجرای دوره های عمومی و تخصصی بلند مدت با مدارک معتبر و کاربردی .
      پیشنهادهایی موردی برای این کارگروه :
1- عقد قرارداد با دانشگاه های دولتی ، آزاد ، علمی و کاربردی و موسسه مدیریت دولتی جهت تشکیل کلاسهایی شامل دوره های مدیریت ، ایزو ، حسابداری ، موارد دفتری  و . . . به صورت ارائه مدرس و استفاده از فضای انجمن همراه با اعطای مدرک رسمی .
2- عقد قرارداد با نهادهای دولتی مانند اداره دارایی جهت تنظیم اظهارنامه یا دفتر فنی استانداری جهت اخذ رتبه ساجات و . . .  .
3- عقد قرارداد با موسسه هایی مانند انجمن بتن یا روزنامه دنیای اقتصاد جهت برگزاری دوره های تخصصی در محل و اعطای مدرک .

 

4- عقد تفاهم نامه با نظام مهندسی جهت دخالت امتیاز مدارک ارائه شده از طرف انجمن در ترفیع پایه نظام مهندسی اعضاء یا برگزاری کلاسهای ارتقاء پایه اعضاء به صورت اختصاصی در محل انجمن .
5- برگزاری کلاسهای فنی و حرفه ای پیمانکاران در محل انجمن .

ب : کارگروه تحقیقات و مطالعه :
     شرح وظایف : انجام مطالعات و تحقیقات جهت بروز رسانی دانش علمی و اجرایی اعضا و اجرایی نمودن آنها و در برخی موارد انتقال آنها به دستگاههای دولتی.
حوزه های فعالیت:
1- برگزاری جلسات هم اندیشی با اعضای حقیقی و حقوقی و تجمیع نظرات آنها در خصوص مسایل مختلف تخصصی، فنی و اداری.
2- طبقه بندی مسایل تجمیع شده و انجام مطالعات و تحقیقات و تنظیم راه کارهای مورد نظر و تعامل و هم فکری با کمیسیون پی گیری های اداری و در نهایت انتقال راه کار های مورد نظر هیات مدیره انجمن .
3- انتقال راه کارهای تنظیم شده پس از تصویب در هیات مدیره به ارگان های دولتی و اطلاع رسانی آن به اعضاء.
ج : کارگروه همایش های تخصصی:
شرح وظایف :  برگزاری کلیه همایش های ادواری و موردی انجمن 
1- برنامه ریزی و برگزاری کلیه همایش های ادواری انجمن
2- برنامه ریزی و برگزاری همایش های تخصصی جهت ارتقاء توان علمی و عملی اعضا و کارکنان آنها.
3- برنامه ریزی  جهت شرکت در همایش ها و بازدید جمعی از نمایشگاه های داخلی و خارجی.

  
بایگانی اخبار
کد مطلب : 408  |   تعداد نظرات: 0   |   تعداد بازدیدها: 8035   |   تاریخ درج: پنجشنبه, آبان 01, 1393   |   ساعت: 09:37 ق.ظ   |   منبع / نویسنده مطلب: روابط عمومی انجمن

 

سکونت 11 میلیون حاشیه‌نشین در 77 شهر کشور

سند ملی راهبردی احیای بافت‌های فرسوده به تصویب رسید


نریمان مصطفایی ظهر امروز در جلسه امضای تفاهم‌نامه ساماندهی سکونتگاه‌های غیر رسمی ایران در سبزوار با بیان اینکه بیش از 77 شهر در سراسر کشور دارای سکونتگاه غیر رسمی هستند اظهار داشت: بیش از 53 هزار هکتار از اراضی تحت اشغال این افراد شناسایی شده که جمعیتی بالغ بر 6 میلیون نفر را تشکیل می‌دهد.

وی با بیان اینکه این آمار مربوط به شهرهایی است که در آنها طرح‌های مطالعاتی صورت گرفته است، افزود: در این حوزه شهرهایی نیز هستند که هنوز مورد مطالعه قرار نگرفته‌اند و با احتساب این شهرها نیز این جمعیت به 13 میلیون نفر می‌رسد.

مدیرکل دفتر توانمندسازی و ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی کشور با اشاره به اینکه در 495 شهر کشور نیز بیش از 77 هزار هکتار بافت فرسوده شناسایی شده است، تصریح کرد: بر اساس آمارها و مطالعات صورت گرفته بیش از 20 هزار هکتار بافت تاریخی نیز شناسایی شده که اگر جمعیت ساکن در این مناطق را به جمعیت ساکن در سکونتگاه‌های غیر رسمی اضافه کنیم، این جمعیت به بیش از 18 میلیون نفر می‌رسد که 20 درصد جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند.

مصطفایی با اشاره به اینکه شرکت مادر عمران بهسازی شهری ایران مدیریت دبیرخانه ستاد بازآفرینی پایدار محدوده‌ها و محلات شهری را بر عهده دارد، یادآور شد: این مجموعه وظیفه سیاستگذاری در حوزه ساماندهی بافت‌های فرسوده و سکونتگاه‌های غیر رسمی را بر عهده دارد و شهرستان سبزوار نیز به عنوان شهر پایلوت در این حوزه انتخاب شده است که در این حوزه تفاهم‌نامه‌ای بین دانشگاه حکیم سبزواری، شهرداری سبزوار، شرکت مادر عمران بهسازی شهری ایران و دفتر اسکان بشر سازمان ملل متحد امضا شده تا بتوانیم از تجربیات مختلف در اجرای پروژه‌های توانمندسازی در این مناطق استفاده کنیم.

این مسئول با بیان اینکه دبیرخانه نشست منطقه‌ای کارگروه آسیا و اقیانوسیه نیز در سبزوار مستقر می‌شود، افزود: امیدوار هستیم بتوانیم پروژه‌های مشترکی را در حوزه زیر ساختی و اقتصادی و کاربری در این شهرستان و سطح کشور تعریف و اجرا کنیم.

وی با اشاره به اینکه سند ملی راهبردی احیا، بهسازی، نوسازی و توانمندسازی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری توسط هیئت دولت به تصویب رسیده و اصلاحات جدی در آن صورت گرفته است، گفت: در این سند به بافت‌های فرسوده و سکونتگاه‌های غیر رسمی و روستاهایی که به مجموعه شهری پیوند خورده ولی در حوزه شهری به آنها توجه‌ای نشده بود نگاه ویژه‌ای شده است.

مصطفایی با اشاره به امضای تفاهم‌نامه نخستین سند اقدام در شهرستان سبزوار افزود: از شهرداری سبزوار این انتظار می‌رود تا هرچه سریع‌تر مصوبه این سند را گرفته و ظرف یک ماه آینده این سند را برای طرح در ستاد کشوری که با حضور رئیس جمهور برگزار می‌شود، به تهران ارسال کنند.

وی با اشاره به مصوبه هیئت دولت در مورد ارائه تسهیلات ویژه به متقضیان مسکن در بافت‌های فرسوده، ادامه داد: بر اساس این طرح در مدت 6 سال چندین هزار واحد مسکونی با ارائه تسهیلات ودیعه ساخته می‌شود که در آیین نامه اجرایی طرح سعی داریم تا بانک‌های عامل مختلفی را برای ارائه تسهیلات به متقاضیان مشخص و دخیل کنیم.

وی با اشاره به اینکه در شهرستان سبزوار کمبودهایی در حوزه اجرای طرح‌های سکونتگاه‌های غیر رسمی نیز وجود دارد گفت: یکی از این مشکلات کمبود اراضی در شهرستان است که امیدواریم با هماهنگی صورت گرفته با اداره کل راه و شهرسازی و فرمانداری این مشکل نیز حل شود.

Share نسخه مخصوص چاپ