مسیر صفحه جاری : کمیسیون ها»آموزش، تحقیقات و همایش های تخصصی»برنامه عملیاتی
اخبار و رویدادها
  
عضویت در خبرنامه
نام
نام خانوادگی
ایـمیل

ذخیره اطلاعات
  
برنامه های عملیاتی کمیسیون آموزش، تحقیقات و همایش های تخصصی

برنامه عملیاتی کمیسیون امور آموزش ، تحقیقات و همایش های تخصصی 
به طور کلی این کمیسیون را از لحاظ کارکرد به سه کار گروه زیر می توان تقسیم نمود:
الف : کارگروه آموزش های عمومی و تخصصی
ب : کارگروه تحقیقات و مطالعه
ج : کارگروه همایش های تخصصی و دوره های آموزشی

الف : کارگروه آموزش های عمومی و تخصصی
        شرح وظایف : ایجاد بستر لازم و اجرای دوره های آموزشی عمومی و تخصصی جهت آموزش مدیران،  کارکنان و پیمانکاران اعضای حقوقی و حقیقی در مرحله اول و افراد خارج از انجمن در مرحله دوم و اعطای مدارک لازم به آنها با اولویت استفاده از نیروهای داخلی انجمن ، و در مرحله دوم طی قرارداد با موسسات دولتی ، نهادها و موسسات خصوصی و با استفاده از حداکثر امکانات انجمن در جهت ارتقاء توان علمی و تخصصی اعضاء و کارکنان اعضاء با دید درآمد محور . 
     حوزه های فعالیت : 
-  اجرای دوره های عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهت مدیران .
-  اجرای دوره های عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهت کارکنان و پیمانکاران . 
-  اجرای دوره های عمومی و تخصصی بلند مدت با مدارک معتبر و کاربردی .
      پیشنهادهایی موردی برای این کارگروه :
1- عقد قرارداد با دانشگاه های دولتی ، آزاد ، علمی و کاربردی و موسسه مدیریت دولتی جهت تشکیل کلاسهایی شامل دوره های مدیریت ، ایزو ، حسابداری ، موارد دفتری  و . . . به صورت ارائه مدرس و استفاده از فضای انجمن همراه با اعطای مدرک رسمی .
2- عقد قرارداد با نهادهای دولتی مانند اداره دارایی جهت تنظیم اظهارنامه یا دفتر فنی استانداری جهت اخذ رتبه ساجات و . . .  .
3- عقد قرارداد با موسسه هایی مانند انجمن بتن یا روزنامه دنیای اقتصاد جهت برگزاری دوره های تخصصی در محل و اعطای مدرک .

 

4- عقد تفاهم نامه با نظام مهندسی جهت دخالت امتیاز مدارک ارائه شده از طرف انجمن در ترفیع پایه نظام مهندسی اعضاء یا برگزاری کلاسهای ارتقاء پایه اعضاء به صورت اختصاصی در محل انجمن .
5- برگزاری کلاسهای فنی و حرفه ای پیمانکاران در محل انجمن .

ب : کارگروه تحقیقات و مطالعه :
     شرح وظایف : انجام مطالعات و تحقیقات جهت بروز رسانی دانش علمی و اجرایی اعضا و اجرایی نمودن آنها و در برخی موارد انتقال آنها به دستگاههای دولتی.
حوزه های فعالیت:
1- برگزاری جلسات هم اندیشی با اعضای حقیقی و حقوقی و تجمیع نظرات آنها در خصوص مسایل مختلف تخصصی، فنی و اداری.
2- طبقه بندی مسایل تجمیع شده و انجام مطالعات و تحقیقات و تنظیم راه کارهای مورد نظر و تعامل و هم فکری با کمیسیون پی گیری های اداری و در نهایت انتقال راه کار های مورد نظر هیات مدیره انجمن .
3- انتقال راه کارهای تنظیم شده پس از تصویب در هیات مدیره به ارگان های دولتی و اطلاع رسانی آن به اعضاء.
ج : کارگروه همایش های تخصصی:
شرح وظایف :  برگزاری کلیه همایش های ادواری و موردی انجمن 
1- برنامه ریزی و برگزاری کلیه همایش های ادواری انجمن
2- برنامه ریزی و برگزاری همایش های تخصصی جهت ارتقاء توان علمی و عملی اعضا و کارکنان آنها.
3- برنامه ریزی  جهت شرکت در همایش ها و بازدید جمعی از نمایشگاه های داخلی و خارجی.

  
بایگانی اخبار
کد مطلب : 57  |   تعداد نظرات: 0   |   تعداد بازدیدها: 10633   |   تاریخ درج: چهارشنبه, ارديبهشت 17, 1393   |   ساعت: 12:00 ق.ظ   |   منبع / نویسنده مطلب: روابط عمومی انجمن

 

استقبال وزیر تعاون از مشارکت تعاونی‌ها در ساخت مسکن کارگران

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌‌های مسکن کارکنان دولت خواستار استفاده از بخش تعاون در این طرح شد.


اسماعیل خاکفرجی در مورد طرح دولت برای ساخت مسکن برای اقشار کارگر کفت‌:‌ ما پیشنهادات خود را در این باره به صورت مستقیم با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مطرح کرده‌ایم و آماده هستیم که با توجه به آسیب‌شناسی که از تولید مسکن در کشور انجام داده‌ایم، دولت را در این طرح یاری کنیم.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌‌های مسکن کارکنان دولت افزود: اما علی‌رغم استقبالی که وزیر از حضور تعاونی‌ها در این کار انجام داد، تاکنون هیچ مذاکره یا جلسه‌ای با تعاونی‌های مسکن در مورد مسکن امید برگزار نشده است.

وی با بیان اینکه تولید حدود 6 میلیون واحد مسکونی در 3 تا 6 سال منطقی است، گفت:‌ اما اگر روند فعلی ادامه داشته باشد، بعید است نتیجه‌ای حاصل شود و حتماً از تجربیات تعاونی‌های مسکن در این برنامه استفاده شود.

این فعال بخش تعاون، عدم مدیریت صحیح را علت اصلی رکود مسکن در کشور دانست و افزود:‌ احساس می‌کنیم معضل مسکن، مسئولان را دچار سردرگمی کرده است.

وی، تصمیم‌گیری بدون استفاده از نظر افراد با تجربه در امر مسکن را نادرست ارزیابی کرد و افزود: پیشنهاد ما این است که دولت زمین را با قیمت کارشناسی به ما واگذار کند، تا ما کار ساخت مسکن را انجام دهیم.

خاکفرجی افزود: بخش تعاون نباید از ساخت مسکن کنار گذاشته شود زیرا این کار با مشکل مواجه خواهد شد، از این‌رو از وزیر تعاون خواهشمندیم همچنان از تعاونی‌ها در ساخت مسکن استفاده کند تا این کار با حداقل هزینه و با کیفیت مناسب انجام شود.

به گزارش فارس، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی چند روز پیش در این خصوص اظهار داشت: براساس دستور ریاست جمهوری تأمین مسکن برای کارگران و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی یکی از اقدامات اجتماعی در این حوزه است که توسط سازمان تأمین اجتماعی پیگیری می‌شود.

ربیعی ادامه داد: در این راستا تفاهم‌نامه‌ای با وزرات مسکن به امضا رسیده است و اگر این همکاری صورت گیرد و همچنین بودجه پیش‌بینی شده (هزار میلیارد تومان) اختصاص یابد؛ ظرف سه سال آینده از طریق این بودجه و با کمک سپرده شخصی کارگران و منابع بانکی، مبنع بزرگی برای مسکن کارگران در اختیار خواهیم داشت.

Share نسخه مخصوص چاپ