مسیر صفحه جاری : کمیسیون ها»آموزش، تحقیقات و همایش های تخصصی»برنامه عملیاتی
اخبار و رویدادها
  
عضویت در خبرنامه
نام
نام خانوادگی
ایـمیل

ذخیره اطلاعات
  
برنامه های عملیاتی کمیسیون آموزش، تحقیقات و همایش های تخصصی

برنامه عملیاتی کمیسیون امور آموزش ، تحقیقات و همایش های تخصصی 
به طور کلی این کمیسیون را از لحاظ کارکرد به سه کار گروه زیر می توان تقسیم نمود:
الف : کارگروه آموزش های عمومی و تخصصی
ب : کارگروه تحقیقات و مطالعه
ج : کارگروه همایش های تخصصی و دوره های آموزشی

الف : کارگروه آموزش های عمومی و تخصصی
        شرح وظایف : ایجاد بستر لازم و اجرای دوره های آموزشی عمومی و تخصصی جهت آموزش مدیران،  کارکنان و پیمانکاران اعضای حقوقی و حقیقی در مرحله اول و افراد خارج از انجمن در مرحله دوم و اعطای مدارک لازم به آنها با اولویت استفاده از نیروهای داخلی انجمن ، و در مرحله دوم طی قرارداد با موسسات دولتی ، نهادها و موسسات خصوصی و با استفاده از حداکثر امکانات انجمن در جهت ارتقاء توان علمی و تخصصی اعضاء و کارکنان اعضاء با دید درآمد محور . 
     حوزه های فعالیت : 
-  اجرای دوره های عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهت مدیران .
-  اجرای دوره های عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهت کارکنان و پیمانکاران . 
-  اجرای دوره های عمومی و تخصصی بلند مدت با مدارک معتبر و کاربردی .
      پیشنهادهایی موردی برای این کارگروه :
1- عقد قرارداد با دانشگاه های دولتی ، آزاد ، علمی و کاربردی و موسسه مدیریت دولتی جهت تشکیل کلاسهایی شامل دوره های مدیریت ، ایزو ، حسابداری ، موارد دفتری  و . . . به صورت ارائه مدرس و استفاده از فضای انجمن همراه با اعطای مدرک رسمی .
2- عقد قرارداد با نهادهای دولتی مانند اداره دارایی جهت تنظیم اظهارنامه یا دفتر فنی استانداری جهت اخذ رتبه ساجات و . . .  .
3- عقد قرارداد با موسسه هایی مانند انجمن بتن یا روزنامه دنیای اقتصاد جهت برگزاری دوره های تخصصی در محل و اعطای مدرک .

 

4- عقد تفاهم نامه با نظام مهندسی جهت دخالت امتیاز مدارک ارائه شده از طرف انجمن در ترفیع پایه نظام مهندسی اعضاء یا برگزاری کلاسهای ارتقاء پایه اعضاء به صورت اختصاصی در محل انجمن .
5- برگزاری کلاسهای فنی و حرفه ای پیمانکاران در محل انجمن .

ب : کارگروه تحقیقات و مطالعه :
     شرح وظایف : انجام مطالعات و تحقیقات جهت بروز رسانی دانش علمی و اجرایی اعضا و اجرایی نمودن آنها و در برخی موارد انتقال آنها به دستگاههای دولتی.
حوزه های فعالیت:
1- برگزاری جلسات هم اندیشی با اعضای حقیقی و حقوقی و تجمیع نظرات آنها در خصوص مسایل مختلف تخصصی، فنی و اداری.
2- طبقه بندی مسایل تجمیع شده و انجام مطالعات و تحقیقات و تنظیم راه کارهای مورد نظر و تعامل و هم فکری با کمیسیون پی گیری های اداری و در نهایت انتقال راه کار های مورد نظر هیات مدیره انجمن .
3- انتقال راه کارهای تنظیم شده پس از تصویب در هیات مدیره به ارگان های دولتی و اطلاع رسانی آن به اعضاء.
ج : کارگروه همایش های تخصصی:
شرح وظایف :  برگزاری کلیه همایش های ادواری و موردی انجمن 
1- برنامه ریزی و برگزاری کلیه همایش های ادواری انجمن
2- برنامه ریزی و برگزاری همایش های تخصصی جهت ارتقاء توان علمی و عملی اعضا و کارکنان آنها.
3- برنامه ریزی  جهت شرکت در همایش ها و بازدید جمعی از نمایشگاه های داخلی و خارجی.

  
بایگانی اخبار
کد مطلب : 58  |   تعداد نظرات: 0   |   تعداد بازدیدها: 11341   |   تاریخ درج: چهارشنبه, ارديبهشت 17, 1393   |   ساعت: 12:00 ق.ظ   |   منبع / نویسنده مطلب: روابط عمومی انجمن

 

پاسخ آخوندی به سوال مجلس: مخلص تك‌تك متقاضيان مسكن‌مهر هستم

وزیر راه‌وشهرسازی پس‌از ارائه توضیح، اکثریت نمایندگان را قانع کرد.


دنیای اقتصاد : وزیر راه‌وشهرسازی دیروز برای پاسخ به سوال 2 نفر از نمایندگان مجلس که به ترتیب درباره «علت توقف مسکن‌مهر» و «عدم واگذاری زمین به ایثارگران» طرح شده بود، در صحن علنی حاضر شد و پس‌از ارائه توضیح، اکثریت نمایندگان را قانع کرد.
عباس آخوندی نه‌تنها از بابت متوقف‌ کردن ساخت سری جدید مسکن‌مهر مورد انتقاد قرار دارد بلكه برخی نمایندگان نیز به دنبال تعیین‌ تکلیف پروژه‌های فعلی مسکن‌مهر و تامین سریع خدمات برای افتتاح آنها هستند.
این در حالی است که توقف ساخت سری جدید مسکن‌مهر را نه دولت، که خود نمایندگان در جریان تصویب بودجه سال92 کلید زدند و با ممنوع کردن شارژ خط‌اعتباری از سوی بانک‌مرکزی، اصلی‌ترین منبع مورد نیاز مسکن‌مهر – وام ساخت- را مسدود کردند.
با این حال دولت یازدهم مشغول تهیه طرح جایگزین مسکن‌مهر است و شاید همچون دولت نهم که مسکن‌مهر را سال86 تصویب و عملا از سال89 اجرایی کرد، اجرای طرح‌های جدید به همان اندازه زمان ببرد.
آخوندی روز گذشته در پاسخ به سوال نماینده شاهین‌شهر درباره توقف پروژه‌های فعلی مسکن‌مهر گفت: توقف مسکن مهر صحت ندارد، بلکه واقعیت این است که پیشرفت مسکن‌مهر با قاطعیت تمام از سوی دولت در حال پیگیری است و در ماه‌هاي اخير 200هزار واحد مسكوني مهر افتتاح شد (معادل 25 درصد افتتاح‌هاي دولت قبل). 
وزیر راه‌وشهرسازی از آنجا که به اصل موضوع مورد سوال برخی نمایندگان اشراف داشت، در پاسخ به دغدغه آنها درباره علت تاخیر در واگذاری واحدهایی که سا‌ل‌ها پیش در زمین‌های 99ساله کلنگ ساخت آنها زمین زده شد، اعلام کرد: مکان‌یابی احداث مسکن مهر در جاهایی است که فاقد امکانات زیربنایی هستند طوري كه 9 هزار هكتار از زمين‌هاي 99 ساله - تقريبا معادل نيمي از اين زمين‌ها - با طرح‌هاي شهرسازي مغايرت دارند، درحالی‌که مجلس قانون ساماندهی مسکن را داشته و دولت را موظف کرده تمام امکانات را در بافت‌های فرسوده و حاشیه‌ای خرج کند. 
اگر 50 هزار میلیارد تومانی که از بانک مرکزی به مسکن مهر تزریق شد، برای بازسازی و احیای بافت فرسوده هزینه شده بود، کارآیی بزرگی حادث می‌شد و الان من و شما گرفتار این نبودیم که به فکر تاسیسات زیربنایی در محدوده‌هایی باشیم که تامین گاز و آب و برق آنها با مشکلات مواجه است.
آخوندی سپس با بیان اینکه من خودم را جای مردم و متقاضیان مسکن‌مهر می‌گذارم و مدافع حقوق تک‌تک این افراد و مخلص متقاضيان هستم، تاکید کرد: نتیجه اجرای مسکن مهر این بود که وزارت راه‌و‌شهرسازی از ماموریت‌های اصلی خود عقب ماند، قيمت مسكن 6 برابر شد و زمين 9 برابر افزايش قيمت پيدا كرد اما اندیشه من این است که تمام ماموریت‌ها را انجام دهیم و از تبدیل وزارت راه‌و‌شهرسازی به وزارت مسکن مهر خودداری کنیم.
آخوندی در پاسخ به سوال کامران نماینده اصفهان نیز گفت: واگذاری زمین با نرخ منطقه‌ای به جانبازان و ایثارگران ادامه دارد.

Share نسخه مخصوص چاپ