مسیر صفحه جاری : کمیسیون ها»آموزش، تحقیقات و همایش های تخصصی»برنامه عملیاتی
اخبار و رویدادها
  
عضویت در خبرنامه
نام
نام خانوادگی
ایـمیل

ذخیره اطلاعات
  
برنامه های عملیاتی کمیسیون آموزش، تحقیقات و همایش های تخصصی

برنامه عملیاتی کمیسیون امور آموزش ، تحقیقات و همایش های تخصصی 
به طور کلی این کمیسیون را از لحاظ کارکرد به سه کار گروه زیر می توان تقسیم نمود:
الف : کارگروه آموزش های عمومی و تخصصی
ب : کارگروه تحقیقات و مطالعه
ج : کارگروه همایش های تخصصی و دوره های آموزشی

الف : کارگروه آموزش های عمومی و تخصصی
        شرح وظایف : ایجاد بستر لازم و اجرای دوره های آموزشی عمومی و تخصصی جهت آموزش مدیران،  کارکنان و پیمانکاران اعضای حقوقی و حقیقی در مرحله اول و افراد خارج از انجمن در مرحله دوم و اعطای مدارک لازم به آنها با اولویت استفاده از نیروهای داخلی انجمن ، و در مرحله دوم طی قرارداد با موسسات دولتی ، نهادها و موسسات خصوصی و با استفاده از حداکثر امکانات انجمن در جهت ارتقاء توان علمی و تخصصی اعضاء و کارکنان اعضاء با دید درآمد محور . 
     حوزه های فعالیت : 
-  اجرای دوره های عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهت مدیران .
-  اجرای دوره های عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهت کارکنان و پیمانکاران . 
-  اجرای دوره های عمومی و تخصصی بلند مدت با مدارک معتبر و کاربردی .
      پیشنهادهایی موردی برای این کارگروه :
1- عقد قرارداد با دانشگاه های دولتی ، آزاد ، علمی و کاربردی و موسسه مدیریت دولتی جهت تشکیل کلاسهایی شامل دوره های مدیریت ، ایزو ، حسابداری ، موارد دفتری  و . . . به صورت ارائه مدرس و استفاده از فضای انجمن همراه با اعطای مدرک رسمی .
2- عقد قرارداد با نهادهای دولتی مانند اداره دارایی جهت تنظیم اظهارنامه یا دفتر فنی استانداری جهت اخذ رتبه ساجات و . . .  .
3- عقد قرارداد با موسسه هایی مانند انجمن بتن یا روزنامه دنیای اقتصاد جهت برگزاری دوره های تخصصی در محل و اعطای مدرک .

 

4- عقد تفاهم نامه با نظام مهندسی جهت دخالت امتیاز مدارک ارائه شده از طرف انجمن در ترفیع پایه نظام مهندسی اعضاء یا برگزاری کلاسهای ارتقاء پایه اعضاء به صورت اختصاصی در محل انجمن .
5- برگزاری کلاسهای فنی و حرفه ای پیمانکاران در محل انجمن .

ب : کارگروه تحقیقات و مطالعه :
     شرح وظایف : انجام مطالعات و تحقیقات جهت بروز رسانی دانش علمی و اجرایی اعضا و اجرایی نمودن آنها و در برخی موارد انتقال آنها به دستگاههای دولتی.
حوزه های فعالیت:
1- برگزاری جلسات هم اندیشی با اعضای حقیقی و حقوقی و تجمیع نظرات آنها در خصوص مسایل مختلف تخصصی، فنی و اداری.
2- طبقه بندی مسایل تجمیع شده و انجام مطالعات و تحقیقات و تنظیم راه کارهای مورد نظر و تعامل و هم فکری با کمیسیون پی گیری های اداری و در نهایت انتقال راه کار های مورد نظر هیات مدیره انجمن .
3- انتقال راه کارهای تنظیم شده پس از تصویب در هیات مدیره به ارگان های دولتی و اطلاع رسانی آن به اعضاء.
ج : کارگروه همایش های تخصصی:
شرح وظایف :  برگزاری کلیه همایش های ادواری و موردی انجمن 
1- برنامه ریزی و برگزاری کلیه همایش های ادواری انجمن
2- برنامه ریزی و برگزاری همایش های تخصصی جهت ارتقاء توان علمی و عملی اعضا و کارکنان آنها.
3- برنامه ریزی  جهت شرکت در همایش ها و بازدید جمعی از نمایشگاه های داخلی و خارجی.

  
بایگانی اخبار
کد مطلب : 61  |   تعداد نظرات: 0   |   تعداد بازدیدها: 15272   |   تاریخ درج: چهارشنبه, ارديبهشت 17, 1393   |   ساعت: 12:00 ق.ظ   |   منبع / نویسنده مطلب: روابط عمومی انجمن

 

اثرات افزایش نرخ تراکم بر فعالیت انبوه سازان

 با مطرح شدن نرخ‌ جديد قيمت‌ تراكم‌ ساخت از سوی شورای شهر استان ها در بازار مسکن، انتقاد برخی فعالان در حوزه ساخت و ساز برانگیخته شد

 


صما گزارش می دهد:

با مطرح شدن نرخ‌ جديد قيمت‌ تراكم‌ ساخت از سوی شورای شهر استان ها در بازار مسکن، انتقاد برخی فعالان در حوزه ساخت و ساز برانگیخته شد که این منتقدان معتقدند افزایش نرخ تراکم نوساناتی را در قیمت مسکن و روند فعالیت انبوه سازان به همراه دارد.
اما در این میان برخی از کارشناسان مربوطه معتقدند: افزايش هزينه تراكم‌ ساخت بعد از چهارسال ثبات، یک امر طبیعی است و محرک قیمت مسکن تلقی نمی شود .
در این میان «صما» نظر چند تن از روسای انجمن انبوه سازان کشور را جویا شد که شرح آن بدین ترتیب است.
افزایش نرخ تراکم به رکود بازار مسکن دامن می زند
رییس انجمن انبوه سازان استان آذربایجان غربی افزایش نرخ تراکم در هر متر مربع در ارومیه را حدود 25 درصد اعلام کرد و افزود: این افزایش نرخ تراکم در ساخت و ساز، به رکود بازار مسکن دامن می زند.
رحیم اسکندری با اشاره به افزایش نرخ تراکم از سوی شهرداری گفت: علاوه بر این موضوع، عوامل دیگری هم در رکود بازار مسکن و نیز مضاعف کردن قیمت تمام شده مسکن اثر می گذارد.
وی در این راستا افزود: افزایش نرخ بیمه ها که در سال های گذشته برای 1500 متر زمین حدود 7 میلیون تومان بود، اما امسال همان ابعاد زمین به حدود 30 میلیون تومان افزایش پیدا کرده که این روند صعودی ازیک سو و نیز هزینه پروانه ساخت از سویی دیگر منجر به افزایش قیمت تمام شده می شود.
رئیس انجمن انبوه سازان استان آذربایجان غربی با اشاره به اهمیت قدرت خرید مردم در بازار مسکن خاطرنشان کرد: این افزایش قیمت ها در حوزه ساخت و ساز، باعث بالا بردن قیمت مسکن و کاهش قدرت خرید مردم می شود.
اسکندری در پایان گفت : وقتی بازار مسکن از رونق می افتد ضرر و زیان به دو قشر خریدار و فروشنده آسیب می رساند و خریدار با کمبود هزینه برای خرید مسکن و نیز فروشنده با راکد ماندن سرمایه خود، در آشفتگی های بازار ضرر می کنند.
تعیین نرخ تراکم شهرداری ها سلیقه ای است
همچنین رییس انجمن انبوه سازان استان لرستان در خصوص افزایش نرخ تراکم در ساخت و ساز از سوی شهرداری ها گفت: این امر از سوی شهرداری ها سلیقه ای اعمال می شود و در همه  استان ها و نیز منطقه ها متفاوت است و این افزایش به متراژ خانه ها و مکان پروژه ها بستگی دارد.
احسان اسدی با اظهار تاسف در خصوص کارکرد شهرداری ها افزود: مناسبات شهرداری ها کاملا شفاف نیست و آنها خود را در امور مربوط به ساخت مسکن سهیم نمی دانند و با اعمال افزایش قیمت در نرخ های تراکم موجب بی انگیزگی در انبوه ساز در امر ساخت مسکن می شوند.
وی گفت: افزایش نرخ تراکم، نوسانات قیمت مصالح ساختمانی و افزایش نرخ بیمه موجب رکود بازار مسکن شده است و انبوه سازان تا زمان روشن شدن بازار مسکن، فعالیت خود را محدود کرده اند و این امر موجب فاصله عرضه و تقاضا در بازار مسکن شده است.

Share نسخه مخصوص چاپ