مسیر صفحه جاری : کمیسیون ها»آموزش، تحقیقات و همایش های تخصصی»برنامه عملیاتی
اخبار و رویدادها
  
عضویت در خبرنامه
نام
نام خانوادگی
ایـمیل

ذخیره اطلاعات
  
برنامه های عملیاتی کمیسیون آموزش، تحقیقات و همایش های تخصصی

برنامه عملیاتی کمیسیون امور آموزش ، تحقیقات و همایش های تخصصی 
به طور کلی این کمیسیون را از لحاظ کارکرد به سه کار گروه زیر می توان تقسیم نمود:
الف : کارگروه آموزش های عمومی و تخصصی
ب : کارگروه تحقیقات و مطالعه
ج : کارگروه همایش های تخصصی و دوره های آموزشی

الف : کارگروه آموزش های عمومی و تخصصی
        شرح وظایف : ایجاد بستر لازم و اجرای دوره های آموزشی عمومی و تخصصی جهت آموزش مدیران،  کارکنان و پیمانکاران اعضای حقوقی و حقیقی در مرحله اول و افراد خارج از انجمن در مرحله دوم و اعطای مدارک لازم به آنها با اولویت استفاده از نیروهای داخلی انجمن ، و در مرحله دوم طی قرارداد با موسسات دولتی ، نهادها و موسسات خصوصی و با استفاده از حداکثر امکانات انجمن در جهت ارتقاء توان علمی و تخصصی اعضاء و کارکنان اعضاء با دید درآمد محور . 
     حوزه های فعالیت : 
-  اجرای دوره های عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهت مدیران .
-  اجرای دوره های عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهت کارکنان و پیمانکاران . 
-  اجرای دوره های عمومی و تخصصی بلند مدت با مدارک معتبر و کاربردی .
      پیشنهادهایی موردی برای این کارگروه :
1- عقد قرارداد با دانشگاه های دولتی ، آزاد ، علمی و کاربردی و موسسه مدیریت دولتی جهت تشکیل کلاسهایی شامل دوره های مدیریت ، ایزو ، حسابداری ، موارد دفتری  و . . . به صورت ارائه مدرس و استفاده از فضای انجمن همراه با اعطای مدرک رسمی .
2- عقد قرارداد با نهادهای دولتی مانند اداره دارایی جهت تنظیم اظهارنامه یا دفتر فنی استانداری جهت اخذ رتبه ساجات و . . .  .
3- عقد قرارداد با موسسه هایی مانند انجمن بتن یا روزنامه دنیای اقتصاد جهت برگزاری دوره های تخصصی در محل و اعطای مدرک .

 

4- عقد تفاهم نامه با نظام مهندسی جهت دخالت امتیاز مدارک ارائه شده از طرف انجمن در ترفیع پایه نظام مهندسی اعضاء یا برگزاری کلاسهای ارتقاء پایه اعضاء به صورت اختصاصی در محل انجمن .
5- برگزاری کلاسهای فنی و حرفه ای پیمانکاران در محل انجمن .

ب : کارگروه تحقیقات و مطالعه :
     شرح وظایف : انجام مطالعات و تحقیقات جهت بروز رسانی دانش علمی و اجرایی اعضا و اجرایی نمودن آنها و در برخی موارد انتقال آنها به دستگاههای دولتی.
حوزه های فعالیت:
1- برگزاری جلسات هم اندیشی با اعضای حقیقی و حقوقی و تجمیع نظرات آنها در خصوص مسایل مختلف تخصصی، فنی و اداری.
2- طبقه بندی مسایل تجمیع شده و انجام مطالعات و تحقیقات و تنظیم راه کارهای مورد نظر و تعامل و هم فکری با کمیسیون پی گیری های اداری و در نهایت انتقال راه کار های مورد نظر هیات مدیره انجمن .
3- انتقال راه کارهای تنظیم شده پس از تصویب در هیات مدیره به ارگان های دولتی و اطلاع رسانی آن به اعضاء.
ج : کارگروه همایش های تخصصی:
شرح وظایف :  برگزاری کلیه همایش های ادواری و موردی انجمن 
1- برنامه ریزی و برگزاری کلیه همایش های ادواری انجمن
2- برنامه ریزی و برگزاری همایش های تخصصی جهت ارتقاء توان علمی و عملی اعضا و کارکنان آنها.
3- برنامه ریزی  جهت شرکت در همایش ها و بازدید جمعی از نمایشگاه های داخلی و خارجی.

  
بایگانی اخبار
کد مطلب : 64  |   تعداد نظرات: 0   |   تعداد بازدیدها: 8646   |   تاریخ درج: چهارشنبه, ارديبهشت 17, 1393   |   ساعت: 12:00 ق.ظ   |   منبع / نویسنده مطلب: روابط عمومی انجمن

 

نامه سیف به آخوندی/ بانک مسکن حق دخل و تصرف در تسهیلات ۲۰۰۰ میلیاردی مسکن مهر را ندارد

رئیس کل بانک مرکزی در نامه‌ای به وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد بانک مسکن حق دخل و تصرف در ۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات مسکن مهر به پروژه‌های جامانده را ندارد.


به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، شورای پول و اعتبار روز 20 بهمن ماه سال گذشته سقف کلی تسهیلات مسکن مهر را از 48 هزار میلیارد تومان به 50 هزار میلیارد تومان افزایش داد و بانک مرکزی آن را ابلاغ کرد.

این افزایش 2 هزار میلیارد تومانی مصوبه دولت در اسفند ماه سال 91 در دولت یازدهم توسط شورای پول و اعتبار تصویب و سقف تسهیلات کلی مسکن مهر از 48 هزار میلیارد تومان به 50 هزار میلیارد تومان افزایش پیدا کرد.

گزارش‌ها حاکی از این است که اگر چه شورای پول و اعتبار این افزایش سقف تسهیلات کلی مسکن مهر را برای سرعت دادن به اتمام پروژه‌های مسکن مهر و پذیرش تمام تعهدهای ایجاد شده دولت قبل اختصاص داده، اما ظاهراً بانک مسکن از اختصاص این 2 هزار میلیارد تومان برای این پروژه‌ها و بستن پرونده طرح های باقی مانده به دلایل نامشخص خودداری می‌کند.

*ماهانه 200 میلیارد تومان تسهیلات اضافه به مسکن مهر می‌دهیم

نعمتی مدیر امور اعتباری و سرمایه‌گذاری بانک مسکن نیز به تازگی و در واکنش به این گزارش اعلام کرد که حجم دریافتی‌ها از محل وصولی‌های مسکن مهر ماهانه 2 هزار میلیارد ریال است، منتهی چون این مبلغ کم است، مدیریت بانک مسکن تصمیم گرفته است که این میزان را از محل اعتبارات خود بانک مسکن ماهانه به 4 هزار میلیارد ریال برساند.

*واکنش سیف به اظهارات مسئولان بانک مسکن: حق دخل و تصرف در تسهیلات مسکن مهر را ندارید

بر اساس این گزارش، سیف رئیس کل بانک مرکزی در واکنش به این اقدام بانک مسکن رسماً و طی نامه‌ای به آخوندی اعلام کرده است که ما 2 هزار میلیارد تومان را به بانک مسکن عودت داده‌ایم.

*سیف: بانک مسکن حق ندارد برای مسکن مهر سهمیه تعیین کند

در این نامه که امضای سیف در پایین آن قرار دارد آمده است: بانک مسکن حق ندارد در 2 هزار میلیارد تومانی که عودت داده شده است، سهمیه ماهانه پرداخت 200 میلیارد تومان تعیین کند.

در این نامه سیف تأکید کرده است: این 2 هزار میلیارد تومان را بابت طرح‌های متعهد شده و تکمیل طرح‌های نیمه تمام به بانک مسکن پرداخت کردیم، بنابراین کسی که باید تعیین کند این 2 هزار میلیارد تومان را کجا خرج کنید، وزارت راه و شهرسازی است.

در این نامه آمده است: بانک مسکن در طرح مسکن مهر تنها بانک عامل است که بابت خدماتی که به طرح مسکن مهر می‌دهد 2 درصد سود می‌گیرد. بنابراین حق دخل و تصرف برای این 2 هزار میلیارد تومان که به سقف کلی تسهیلات مسکن مهر اضافه شده است را ندارد.

برخی از متقاضیان مسکن مهر که تعداد آنها 15 نفر از قروه کردستان هستند، در تماس با خبرگزاری فارس اعلام کردند که از یک سال پیش به دلیل تغییر و تحول دولت معطل هستند و تسهیلات نگرفته‌اند.

Share نسخه مخصوص چاپ