مسیر صفحه جاری : کمیسیون ها»آموزش، تحقیقات و همایش های تخصصی»برنامه عملیاتی
اخبار و رویدادها
  
عضویت در خبرنامه
نام
نام خانوادگی
ایـمیل

ذخیره اطلاعات
  
برنامه های عملیاتی کمیسیون آموزش، تحقیقات و همایش های تخصصی

برنامه عملیاتی کمیسیون امور آموزش ، تحقیقات و همایش های تخصصی 
به طور کلی این کمیسیون را از لحاظ کارکرد به سه کار گروه زیر می توان تقسیم نمود:
الف : کارگروه آموزش های عمومی و تخصصی
ب : کارگروه تحقیقات و مطالعه
ج : کارگروه همایش های تخصصی و دوره های آموزشی

الف : کارگروه آموزش های عمومی و تخصصی
        شرح وظایف : ایجاد بستر لازم و اجرای دوره های آموزشی عمومی و تخصصی جهت آموزش مدیران،  کارکنان و پیمانکاران اعضای حقوقی و حقیقی در مرحله اول و افراد خارج از انجمن در مرحله دوم و اعطای مدارک لازم به آنها با اولویت استفاده از نیروهای داخلی انجمن ، و در مرحله دوم طی قرارداد با موسسات دولتی ، نهادها و موسسات خصوصی و با استفاده از حداکثر امکانات انجمن در جهت ارتقاء توان علمی و تخصصی اعضاء و کارکنان اعضاء با دید درآمد محور . 
     حوزه های فعالیت : 
-  اجرای دوره های عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهت مدیران .
-  اجرای دوره های عمومی و تخصصی کوتاه مدت جهت کارکنان و پیمانکاران . 
-  اجرای دوره های عمومی و تخصصی بلند مدت با مدارک معتبر و کاربردی .
      پیشنهادهایی موردی برای این کارگروه :
1- عقد قرارداد با دانشگاه های دولتی ، آزاد ، علمی و کاربردی و موسسه مدیریت دولتی جهت تشکیل کلاسهایی شامل دوره های مدیریت ، ایزو ، حسابداری ، موارد دفتری  و . . . به صورت ارائه مدرس و استفاده از فضای انجمن همراه با اعطای مدرک رسمی .
2- عقد قرارداد با نهادهای دولتی مانند اداره دارایی جهت تنظیم اظهارنامه یا دفتر فنی استانداری جهت اخذ رتبه ساجات و . . .  .
3- عقد قرارداد با موسسه هایی مانند انجمن بتن یا روزنامه دنیای اقتصاد جهت برگزاری دوره های تخصصی در محل و اعطای مدرک .

 

4- عقد تفاهم نامه با نظام مهندسی جهت دخالت امتیاز مدارک ارائه شده از طرف انجمن در ترفیع پایه نظام مهندسی اعضاء یا برگزاری کلاسهای ارتقاء پایه اعضاء به صورت اختصاصی در محل انجمن .
5- برگزاری کلاسهای فنی و حرفه ای پیمانکاران در محل انجمن .

ب : کارگروه تحقیقات و مطالعه :
     شرح وظایف : انجام مطالعات و تحقیقات جهت بروز رسانی دانش علمی و اجرایی اعضا و اجرایی نمودن آنها و در برخی موارد انتقال آنها به دستگاههای دولتی.
حوزه های فعالیت:
1- برگزاری جلسات هم اندیشی با اعضای حقیقی و حقوقی و تجمیع نظرات آنها در خصوص مسایل مختلف تخصصی، فنی و اداری.
2- طبقه بندی مسایل تجمیع شده و انجام مطالعات و تحقیقات و تنظیم راه کارهای مورد نظر و تعامل و هم فکری با کمیسیون پی گیری های اداری و در نهایت انتقال راه کار های مورد نظر هیات مدیره انجمن .
3- انتقال راه کارهای تنظیم شده پس از تصویب در هیات مدیره به ارگان های دولتی و اطلاع رسانی آن به اعضاء.
ج : کارگروه همایش های تخصصی:
شرح وظایف :  برگزاری کلیه همایش های ادواری و موردی انجمن 
1- برنامه ریزی و برگزاری کلیه همایش های ادواری انجمن
2- برنامه ریزی و برگزاری همایش های تخصصی جهت ارتقاء توان علمی و عملی اعضا و کارکنان آنها.
3- برنامه ریزی  جهت شرکت در همایش ها و بازدید جمعی از نمایشگاه های داخلی و خارجی.

  
بایگانی اخبار
انبوه سازان در طول زمان، امتحان خود را به خوبی پس داده اند
يکشنبه, آبان 07, 1402 by روابط عمومی انجمن

به گزارش روابط عمومی انجمن انبوه سازان مسکن و ساختمان آذربایجان شرقی، چهل و نهمین جلسه هیات مدیره انجمن انبوه سازان مسکن و ساختمان آذربایجان شرقی در دوره هفتم  با حضور مهندس جمشید برزگر، رئیس هیات مدیره، دیگر اعضا و بازرسان در روز سه شنبه، دوم آبان ماه 1402، در سالن کنفرانس این انجمن برگزار شد.

در این جلسه، رئیس هیات مدیره انجمن انبوه سازان مسکن و ساختمان استان، گزارشی از برگزاری جلسات با تعدادی از مدیران وزارت راه و شهرسازی و نیز مدیر عامل و اعضای هیات مدیره شرکت عمران شهر جدید سهند ارائه کرد.

مهندس جمشید برزگر، هدف از این دیدارها را کاستن از بوروکراسی زاید در روند آغاز تا پایان احداث مسکن و ساختمان معرفی کرد و گفت: روند طولانی صدور مجوزها، سبب تحمیل هزینه های بسیار بر سازندگان مسکن و ساختمان می شود.

وی با اشاره به اینکه صنعت ساختمان سازی، پیشران و موتور رشد و توسعه اقتصادی کشور است، ادامه داد: رونق ساختمان سازی، رشد سایر صنایع را نیز به دنبال خواهد داشت.

رئیس هیات مدیره انجمن انبوه سازان مسکن و ساختمان استان با بیان اینکه رکود و تورم در صنعت ساختمان سازی دارای تبعات بسیاری است، افزود: رکود صنعت مسکن و ساختمان سازی دارای تاثیرات مخرب و زیان بار فرهنگی و اجتماعی نیز است.

مهندس برزگر در ادامه سخنان خود، انبوه سازان را واجد دانش، توانایی و تجربه در حوزه مسکن و ساختمان سازی دانست و اظهار کرد: انبوه سازان در طول زمان، امتحان خود را به خوبی پس داده اند و شنیدن دغدغه ها و نصیحت های مشفقانه آنها راهگشای وضعیت فعلی مسکن است.

وی در ادامه سخنانش به دیدار و رایزنی با مدیران شهرداری و اعضای محترم شورای اسلامی کلانشهر تبریز در روزهای آینده اشاره کرد و گفت: تعرفه عوارض محلی در حال آماده سازی است و می خواهیم با ارائه دیدگاه های کارشناسانه، رونق ساختمان سازی را به شهر تبریز بازگردانیم.

رئیس هیات مدیره انجمن انبوه سازان مسکن و ساختمان استان، برندگان رونق این صنعت را عموم جامعه معرفی کرد و ادامه داد: کاستن از مشکلات فعالان حوزه مسکن و ساختمان و رعایت اصول کارشناسی و بهره گیری از تجربیات بخش خصوصی، گره های موجود را کاهش خواهد داد و لبخند را بر چهره مردمان جامعه خواهد نشاند.

در ابتدای این جلسه، قائم مقام دبیر انجمن انبوه سازان مسکن و ساختمان استان، گزارشی از اقدامات انجام یافته بعد از برگزاری آخرین جلسه هیات مدیره ارائه کرد. 

مهندس محمداسماعیل اکبری در گزارش خود به ابلاغ بخشنامه سازمان تامین اجتماعی به ادارت کل در مورد نحوه اجرای آخرین مصوبه اصلاحی ماده5 قانون بیمه های تامین اجتماعی کارگران ساختمانی (اخذ 25درصد از مجوع عوارض پرداختی بابت صدور پروانه ساختمانی) اشاره و مقایسه ای با طرح پیشین ارائه شده از سوی مجلس که به تصویب شورای نگهبان نرسید (اخذ 22/5درصد بایت عوارض صدور پروانه ساختمان) و نیز قانون مصوب قبلی (اخذ 4درصد از حداقل دستمزد ماهانه مصوب شورای عالی کار) ارائه کرد. 

وی در بخش دیگر گزارش خود از ارسال نامه هایی به معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تبریز در زمینه لزوم افزایش ارتفاع زیرزمین ها و پیلوت ها با بیان دلایل و نیز رئیس محترم شورای اسلامی و معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تبریز برای درخواست اصلاح عنوان مجعول دارندگان پروانه اشتغال به کار مهندسی پایه انبوه سازی در تعرفه عوارض محلی به اعضای معرفی شده انجمن برای استفاده از 10درصد تخفیف در عوارض صدور پروانه ساختمان 20 واحد و بیشتر خبر داد. 

قرائت نامه های رسیده و نیز بررسی درخواست های عضویت و موافقت با تعدادی از آنها از دیگر بخش های جلسه هیات مدیره انجمن انبوه سازان مسکن و ساختمان آذربایجان شرقی بود.