مسیر صفحه جاری : کمیسیون ها»امور حقوقی و حل اختلاف»اعضاء
اخبار و رویدادها
  
عضویت در خبرنامه
نام
نام خانوادگی
ایـمیل

ذخیره اطلاعات
  
اعضای کمیسیون امور حقوقی و حل اختلاف

1) دکتر علی اسلامی (شرکت آرش بنای آذربایجان) - رئیس کمیسیون

2) مهندس جعفر علیزاده (جهاد خانه سازی) - نایب رئیس کمیسیون

3) مهدس محمد حسن علیزاده نظمی (شرکت دیهوک) - نماینده هیات مدیره

4) مهندس بهزاد فرزام فرد (شرکت ابنیه ساز نواندیش) - دبیر کمیسیون

5) مهندس جمشید برزگر (شرکت بتن کاوه آذربایجان)

6) مهندس بیوک کوشافر (شرکت آذر جنوب)

7) مهندس حسن علیزاده توفیقی (شرکت تورک قیزیل قایا)

8) مهندس احمد احمد پور (شرکت بتا گاما)

9) مهندس شریفی (شرکت خانه گستر آذر)

10) مهندس علی خادم (شرکت آیلین بتن سازه)

11) مهندس حسین صادق زاده

12) مهندس حسین علی نژاد سارخانی (شرکت نهند)

13) مهندس محمد رضا سلیمانیه (شرکت آذر نمون)

  
بایگانی اخبار
کد مطلب : 840  |   تعداد نظرات: 0   |   تعداد بازدیدها: 780   |   تاریخ درج: پنجشنبه, مهر 06, 1402   |   ساعت: 10:55 ق.ظ   |   منبع / نویسنده مطلب: روابط عمومی انجمن

 

مجوز احداث ۳ شهرک جدید در تبریز اخذ شده است

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی گفت: مجوز احداث سه شهرک جدید را از وزیر راه و شهرسازی گرفته‌ایم که این کار در راستای کاهش قیمت مسکن انجام می‌شود و در این راستا هزار هکتار زمین نیز از سوی دولت تحویل داده شده است.
 


به گزارش روابط عمومی انجمن انبوه سازان مسکن و ساختمان آذربایجان شرقی، امیر بخشی‌زاده در صحن علنی شورا و در جریان برگزاری یکصد و پنجاه دومین جلسه شورای اسلامی شهر تبریز با ارائه گزارشی از اجرای مصوبات طرح نهضت ملی مسکن گفت: برای این طرح در استان ۲۴۹ هزار و ۳۱۸ تقاضا ثبت شد که پس از بررسی و احراز صلاحیت های قانونی، ۵۰ هزار نفر مورد تایید این سامانه قرار گرفت و موفق به پرداخت مبالغ اعلامی، شدند.

وی با بیان اینکه اداره‌کل راه و شهرسازی طبق مصوبات متعهد به ساخت ۲۰۷ هزار واحد مسکونی اعم از روستایی و شهری است اظهار کرد: وظیفه دولت تامین زمین است ولی در استان ما به دلیل توپوگرافی موجود و زمین های ناهموار دچار مشکل در این خصوص شده است.

وی با اعلام اینکه در استان آذربایجان شرقی، شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر و زیر هزار نفر و مساکن روستایی، حدودا ۸۱ هزار ۷۸۳ واحد مسکونی آغاز به ساخت شده است، افزود: خواست مردم این است که ساخت و ساز با مصالح مرغوب انجام شود و از طرفی با هزینه آماده سازی بالایی مواجه هستیم.

بخشی زاده تشریح کرد: در ابتدای کار ما در تامین زمین مشکل داشتیم و دلیل آن عدم انجام تغییر کاربری بود ولی با این حال طی سال گذشته ۹ هزار هکتار آماده‌سازی شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی ضمن قدردانی از شهرداری تبریز در ساماندهی بافت فرسوده شهری عنوان کرد: ۱۳ هزار و ۸۰۰ واحد سهمیه استان ما در ساماندهی بافت فرسوده است و در ساماندهی بافت فرسوده و بازآفرینی شهری رتبه پنچ کشوری را داریم.

وی این قول را به شهرداری تبریز و اعضای شورای اسلامی شهر داد که از هر زمینی که تفکیک می کنیم، ۱۰ درصد سهم شهرداری‌ها را تحویل دهیم.

وی اعلام کرد: در بحث جوانی جمعیت و خانوارهای دارای ۳ فرزند، ۱۵۰ قطعه زمین تحویل دادیم که در این خصوص رتبه ششم کشوری را کسب کرده ایم.

وی در ادامه سخنان خود از آغاز احداث یک هزار و ۵۲۰ واحد مسکونی در آخر طالقانی و شهرک باغمیشه تبریز در قالب طرح جهش مسکن خبر داد.

Share نسخه مخصوص چاپ