مسیر صفحه جاری : کمیسیون ها»پیگیری های اداری»اعضاء
اخبار و رویدادها
  
عضویت در خبرنامه
نام
نام خانوادگی
ایـمیل

ذخیره اطلاعات
  
اعضای کمیسیون پیگیری های اداری

1) مهندس محمد اسماعیل اکبری (انجمن انبوه سازان استان) - رئیس کمیسیون

2) مهندس محسن حقیقت نیا (شرکت آذر پانیر) - نماینده هیات مدیره

3) مهندس سید ابراهیم گلابی (شرکت آذر ادمان) - دبیر کمیسیون

4) مهندس محمدرضا فتحی (شرکت آذر قالان)

5) مهندس مهدی جوان (شرکت آذر نمون)

6) مهندس داود کلاهدوزان (شرکت آذر پیمان)

7) مهندس یونس پناهشاهی (شرکت پارس پیدال)

8) مهندس حسین علی نژاد سارخانی (شرکت نهند)

  
بایگانی اخبار
کد مطلب : 796  |   تعداد نظرات: 0   |   تعداد بازدیدها: 797   |   تاریخ درج: سه شنبه, شهريور 14, 1402   |   ساعت: 12:31 ب.ظ   |   منبع / نویسنده مطلب: روابط عمومی انجمن

 

پرداخت وام نوسازی به بافت فرسوده متوقف شد

با بخشنامه‌ای که به تازگی بانک مرکزی ابلاغ کرده، بافت‌های فرسوده از ارزان‌ترین و بالاترین سقف وام ساخت با سود ۱۸ درصد محروم شدند و فقط می‌توانند از وام‌های ۲۳ درصد بانکی بهره‌مند شوند.


به گزارش روابط عمومی انجمن انبوه سازان مسکن و ساختمان آذربایجان شرقی به نقل از تجارت‌نیوز، مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران گفت: با توجه به بخش‌نامه جدید بانک مرکزی، دیگر وام نوسازی به بافت فرسوده داده نمی‌شود.

مهدی هدایت درباره پرداخت وام نوسازی به بافت فرسوده گفت: با بخشنامه‌ای که به تازگی بانک مرکزی ابلاغ کرده، بافت‌های فرسوده از ارزان‌ترین و بالاترین سقف وام ساخت با سود ۱۸ درصد محروم شدند و فقط می‌توانند از وام‌های ۲۳ درصد بانکی بهره‌مند شوند.

هدایت افزود: محدود کردن وام ۵۵۰ میلیون تومانی با نرخ سود ۱۸‌درصد به ساخت روی اراضی دولتی و محرومیت دیگر ساخت‌وسازها از این وام، هم درتضاد با قانون و هم در مغایرت با وضع فعلی بازار مسکن و هم متضاد با شرایط کنونی شهرها است.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران گفت: تصمیم اخیر بانک مرکزی به معنای اختصاص تسهیلات نهضت ملی مسکن فقط به ساخت‌وسازهایی تعلق می‌گیرد که در زمین‌های بدون امکانات و خدمات در حومه شهرهای بزرگ، قرار گرفته‌اند و طبق بررسی‌ها هزینه ایجاد زیرساخت و خدمات در این بخش ۱۲ برابر بیشتر از هزینه‌های بافت فرسوده است.

گفتنی است بانک مرکزی در روزهای اخیر در بخشنامه‌ای اعلام کرد: شورای پول و اعتبار برای حمایت از گروه‌های کم‌درآمد جامعه فقط سقف فردی تسهیلات طرح‌های حمایتی مسکن در تمامی شهرهای کشور را به صورت یکسان به مبلغ ۵۵۰میلیون تومان افزایش داد. در این بخشنامه که هدف از آن رفع ابهام بانک‌های عامل پرداخت‌کننده تسهیلات قانون جهش تولید مسکن اعلام شده، تاکید شده است: با درنظرگرفتن محدودیت منابع بانکی و هدف قانون‌گذار (کمک به خانه‌دار شدن فاقدین مسکن)، کلیه مصوبات شورای پول و اعتبار در این خصوص از جمله کاهش نرخ سود تسهیلات بانکی و افزایش سقف تسهیلات فقط شامل طرح‌های حمایتی مسکن که زمین آن را وزارت راه و شهرسازی تامین کرده و به متقاضیان عرضه می‌شود، بوده و طرح‌های خودمالک شهری/ روستایی، مشمول افزایش سقف و کاهش نرخ سود تسهیلات مذکور نیستند.

Share نسخه مخصوص چاپ