مسیر صفحه جاری : کمیسیون ها»پیگیری های اداری»اعضاء
اخبار و رویدادها
  
عضویت در خبرنامه
نام
نام خانوادگی
ایـمیل

ذخیره اطلاعات
  
اعضای کمیسیون پیگیری های اداری

1) مهندس محمد اسماعیل اکبری (انجمن انبوه سازان استان) - رئیس کمیسیون

2) مهندس محسن حقیقت نیا (شرکت آذر پانیر) - نماینده هیات مدیره

3) مهندس سید ابراهیم گلابی (شرکت آذر ادمان) - دبیر کمیسیون

4) مهندس محمدرضا فتحی (شرکت آذر قالان)

5) مهندس مهدی جوان (شرکت آذر نمون)

6) مهندس داود کلاهدوزان (شرکت آذر پیمان)

7) مهندس یونس پناهشاهی (شرکت پارس پیدال)

8) مهندس حسین علی نژاد سارخانی (شرکت نهند)

  
بایگانی اخبار
کد مطلب : 874  |   تعداد نظرات: 0   |   تعداد بازدیدها: 808   |   تاریخ درج: سه شنبه, مهر 18, 1402   |   ساعت: 10:47 ق.ظ   |   منبع / نویسنده مطلب: روابط عمومی انجمن

 

حل مسئله مسکن بدون حضور بخش خصوصی ممکن نیست

 دبیر کل کمیته بازرگانی ایرانی ICC اظهار کرد: من بین برنامه اسکان و بخش خصوصی حلقه مفقوده‌ای را می‌بینم که بدون حضور مالی، فنی و حمایت امکانی بخش خصوصی پیشرفت برنامه اسکان و حل مسئله مسکن در کشور غیرممکن است. برنامه اسکان سازمان ملل با بیش از 30 دستگاه بین‌المللی در داخل ایران کار می‌کند ولی اثری از بخش خصوصی در آن نیست و این باعث تأسف است. 


به گزارش روابط عمومی انجمن انبوه سازان مسکن و ساختمان آذربایجان شرقی، محمد خزاعی، دبیر کل کمیته بازرگانی ایرانی ICC در بیستمین اجلاس سراسری انبوه‌سازان مسکن و ساختمان ایران گفت: من تخصصی در حوزه فنی ساختمان ندارم و حضور من در این نشست به دلیل نمایندگی ایران در سازمان ملل و حضور در کمیته بازرگانی ایرانی ICC است؛ در سازمان ملل بحث اسکان بشر خیلی اهمیت دارد و کمیته بازرگانی ایرانی ICC حدود 45 میلیون عضو دارد که همه از فعالان بخش خصوصی هستند.

خزاعی گفت: در برنامه اتاق بازرگانی بین‌المللی انبوه‌سازان ساختمان مهم است؛ مسکن ازنظر ICC، سازمان ملل و اتاق بین‌المللی بازرگانی ابعاد مختلفی دارد که از زاویه نگاه ملی و بین‌المللی مهم است.

او ادامه داد: در اسکان بشر، زمین و فضای ساخت، تکنولوژی، نحوه تأمین منابع مالی، منابع مالی موجود مهاجرت و مهاجرین، حاشیه‌نشینی، محیط‌زیست، مقررات و رویه‌های محلی، منطقه‌ای و بین‌المللی، بهداشت و سلامت، قدرت خرید مردم و مقاوم‌سازی بسیار مهم است. مسئله مسکن غیر از مسائل فنی و مهندسی، ابعاد متعدد انسانی، اجتماعی و اقتصادی دارد. بیش از 114 حوزه تکنولوژی و صنعتی در امر مسکن مهم است و برای همین این حوزه پوشش اقتصادی مهمی دارد.

خزاعی تصریح کرد: اولین بار 1976 سازمان ملل متحد، اجلاس اسکان بشر را تشکیل دادند و قطعنامه‌های متعددی تصویب و دفتر اسکان بشر مشغول به کار شد و ایران هم در آن عضویت دارد. در 1996 در استانبول منشور اقدامات سازمان ملل و اسکان در دنیا به تصویب رسید.

او تأکید کرد: من بین برنامه اسکان و بخش خصوصی حلقه مفقوده‌ای را می‌بینم که بدون حضور مالی، فنی و حمایت امکانی بخش خصوصی پیشرفت برنامه اسکان و حل مسئله مسکن در کشور غیرممکن است. برنامه اسکان سازمان ملل با بیش از 30 دستگاه بین‌المللی در داخل ایران کار می‌کند ولی اثری از بخش خصوصی در آن نیست و این باعث تأسف است. باید واحدی در اتاق ایران و وزارت راه و شهرسازی برای اسکان بشر تأسیس شود که ارتباط دولت و بخش خصوصی را در حوزه مسکن تسریع کند.

Share نسخه مخصوص چاپ